[silindi] Merveozerr96 Mümkün değil adam şekilden şekile giriyor.. Ya saçımı çekiyor, ya kolye mi tutuyor.. İlla ki buluyor bir şey 😀😀
Merveozerr96 [silindi] o yüzden ben ne kolye takiyorum ne saçımı açık bırakıyorum tamamen sadeleştim onun yüzünden 😁
Merveozerr96 CmreKSidar ya bazen oyuna çeviriyor çekeceği yerde meme agzindayken üflüyor memeden ses çıktıkça hoşuna gidiyor gülüyoruz birlikte 😁
[silindi] Merveozerr96 Aslında benimde saçlarım toplu ama küt kesim olduğu için önler ister istemez dağılıyor. Bir iki tel bile görse yandık 😵😵😵😀
Asel5Lina Merveozerr96 ayak ayak üstüne atıyor😂😂 keyfe gell daha 45 günlük bu keyif nerden geliyo ahhaha
Profanne Merveozerr96 kışın iyiydik atlet vardı smdi yok sinir oluyorum ben hiç hoşlanmıyorum hem canım acıyo midem bulanıyor hemen bakıyorum anlıyor elini cekiyor 5 sn sonra yine sokuyor 🤣
Misssitare Merveozerr96 benim bebiş elimi tutuyor, yüzüme elliyor, bazen de belime tırnaklarını batırıyor🙆♀️
Merveozerr96 KayraVeAnnesi_06 ben geçen gün çığlık attım istemsiz bi şekilde sonra baktım korktu artık ısırsa da dişlerimi sıkıyorum