Merveozerr96 ahsenmomm bi annemiz yukarıda yazmıştı emzirmedigini ama bebisin yaptığı hareketleri. Emzirmekle alakalı bir şey yazmadım zaten bebeklerin şebekliklerini paylaşıyoruz yine de üzülen varsa hakkını helal etsin lütfen amaç üzmek değil 🙏🥰
Usnac1995 ahsenmomm Bu kadar duyar kasmaya gerek yok. Günde zilyon tane emzirme ile ilgili post açılıyor, eee yazmasın mı bu insanlar. Emziremeyen annelerimiz posta girmez olur biter ❤️
Merveozerr96 Mucize_prensesimmmm benimki de aşırı hareketli ne yapacağız bilmiyorum şimdiden aşırı yoruluyorum yürüdüğü halini düşünemiyorum Allah güç kuvvet versin 🙏😂
Binnur_cam Merveozerr96 yakamı çekiştirme suratıma şapşal şapşal bakma kolye varsa asılma aşağı sarkma boynundaki mendili alıp atma… Gülmekten emziremiyorum 🙄😅
Usnac1995 Merveozerr96 Daha küçükken ne güzel yüzümü severdi. Şuan 11 aylık, kulağımı çekiştiriyor, küpelerle oynuyor, burnumu sıkıyor 😂
BeyCan_aks Merveozerr96 Hahaha daha burnunu sıktırıcak gerçekten o anki his bambaşka Maşallah diyeyim 🧿🥰
Minikkualam Merveozerr96 Valla benim kız 5 buçuk aylık emerken sürekli cimcikleme peşinde mememi boynumu kolumu belimi eline nerem denk gelirse hatta mememi ağzından çıkarıp ucunu bile cimcikliyor 😂
CmreKSidar Merveozerr96 benimki 5 aylık doğduğundan beri deli emer hiç sakin emmedi emip emip bırakıyor sonra memeyi arıyor arada göbeğime denk geliyor ağzı arada göğsümün kenarına bide hırslı hırslı ses çıkarır çok merak ediyorum sakin emen bebek nasıl olur 😂
Merveozerr96 CmreKSidar ya bazen oyuna çeviriyor çekeceği yerde meme agzindayken üflüyor memeden ses çıktıkça hoşuna gidiyor gülüyoruz birlikte 😁