Merveozerr96 Kızlar benim bebe 7 buçuk aylık son zamanlarda eli kolu durmuyor emerken. Eli ağzımın içinde oluyor hep neredeyse ağzımı yırtacak o derece aşırı komik oluyoruz emişirken 😂sizin bebeler neler yapıyor emerken hadi biraz goygoy yapalım 😂
_Pnr_Kmrc_ Merveozerr96 benimkide hem mememi mememin yanında küçücük işaret parmağınıda emiyor memeyle beraber tabi parmağı emmesin die mücadele ediyorum 🤭😍🫶💐
Mucize_prensesimmmm Merveozerr96 Dudağımı çekiyor Yüzümü avuçluyor Saçlarımı çekiyor Hiç birisini yapamasa göğsümle uğraşıyor 😂
Merveozerr96 _Pnr_Kmrc_ ya benimki de öyle göğsümün ucunu sıkmaya çalışıyor emerken sanki daha çok süt gelsin diye 😁sıkarken de parmağını da emiyor zor bıraktırıyorum 😁
[silindi] Merveozerr96 Mümkün değil adam şekilden şekile giriyor.. Ya saçımı çekiyor, ya kolye mi tutuyor.. İlla ki buluyor bir şey 😀😀
Berko Benimkide emerken elini ağzına sokuyor ve emip emip etrafa bakıyor sonra bidaha emiyor böyle zor bela ter kan içinde emziriyorm😂
Merveozerr96 Berko emmek istemediği zaman ya da etrafta uyaran olduğunda benimki de öyle. Bir emiyor bi bırakıyor bi emiyor en sonunda al oraya bak deyip emmeyi bırakıyoruz😂
_Pnr_Kmrc_ Merveozerr96 benimkide öyle birde erken doğdu 35+5 haftalık şuan 18 günlük oldu gözüm korkmaya başladı şimdiden böyle şeyleri biliyor die canları saolsun emerken gözlerimin içine bakıyor o an eriyorum bitiyorum 🧿🫶🌸☺️
Merveozerr96 basakhanim34 benimki geçen gün göbek deliğimi emmeye çalıştı meme sanıp bugün de aynı şekilde yaptı ben kahkaha atıyorum tabi gıdıklanip 😁
Ysgl26 Merveozerr96 artık ayakta durabildiği için dikilerek emiyor 😅 şükür gözümü oymaktan ağzımı yurtmaya burnumu koparmaya çalışmaktan vazgeçti bu da bişy 😅
Merveozerr96 Ysgl26 bi ara eleme reddi yaşıyorduk ben de ayakta emzirmeye çalışıyordum ah annelik dışarıdan bakılsa delilik 😂
Merveozerr96 _Pnr_Kmrc_ yaa Allah bağışlasın çok minikmiş seninki. Şimdiden bilmesi de entresan çok fena olacak seninki 😂canları sağolsun ❤️
limoncicegimFO Merveozerr96 benimki de öyle yüzüme dokunuyor oynuyır😀kendi parmağını emerkenbagzına sokuyor hem meme hem parmak emiyor😀 uyurken dönmüş ayak ucuma ben de uyuyakalmış ım bır uyandım ayak parmağımı emmeye çalışıyordu 😳😀
Kararsizaney Deletedmom_60 benim oğlanda 5 aylık ve aynısını yapıyor sanırım bu aylarda her bebe yapıyormuş bende acaba bacakları mı ağrıyor ki niye yapıyor diye düşünüyordum 😂