nazli-06 Merveozerr96 sızınkı gbı elı agzımdda burnumda, bır memeyı emerken diğerinin ucuyla oynuyor cekıyor, itiyor.
nazlii1_ Merveozerr96 5 aylık olduk su sıralar elini göğüslerimde ileri geri yapıyor masaj gibi geliyo bana valla insanın içi huzur doluyo♥️♥️♥️♥️
Akkebru Merveozerr96 elini tişörtümün yakasından içeri sokar sol tarafta sütyen askısını tutar oynar çekiştirir bide çekiyo aniden bırakıyor canım yanıyo 😂 bide diyor anne bıt 😂
Nvndmr Merveozerr96 benim kız da 7 Ay 3 günlük dişleri yok ama memeyi sıkıp bana bakıp gülüyor tekrar yapıo diş yok ama var gbi de ağırtıyor acaba cıkacakmı merak ediyrm oyun edindi bu huyu galiba hoşuna gidio ve arada sac cekmeyide ihmal etmiyor hanfendi😀
deleted20517 Merveozerr96 benimki bazen burnumu karistiriyor,14 aylık ben uzanırken o ayakta emiyor yan yana oturup emer bazen😂😂🤩her türlü şekle giriyor kızım,benzinci gibi oldum emer gider oyalanir tekrar gelir bı fırt içer gidip gelip öyle yapıyor 😂
Merveozerr96 KayraVeAnnesi_06 ben geçen gün çığlık attım istemsiz bi şekilde sonra baktım korktu artık ısırsa da dişlerimi sıkıyorum
KayraVeAnnesi_06 Merveozerr96 Yaaa tepki verdikçe daha çok yapıyordu , sonra hiç tepki vermemeye başladım , azalttı ama yinede ara ara yapmaya devam 🤷🏻♀️😂
nazlii1_ Merveozerr96 gerçekten öyle inşallah 2 yaşına kadar emzirmek nasip olurda çok seviyorum emzirmeyi 🥰🥰
ugrakyagiz Merveozerr96 çok güzel benimki 2 aylık 27 günlük 2 aya girdiğinden beri eli ağzında meme tutmuyor bazen bazı zamanlar ağlama krizi bunlar normalmi varmiydi sizde dış yerleride oluşmaya başlamış erkenci dış icin
Merveozerr96 ugrakyagiz bizde olmadı diş yerleri de oluşmadı daha. Sizinki baya erken çıkartacak sanırım disleri🥰
Nvndmr Merveozerr96 çığlık atınca oyun zannedip tekrar yapıyolar bu halleri cok güzel keyfini cıkarlm🤩
pembeayakkabilikiz Merveozerr96 benim kızım da ağzıma yüzüme dokunmakla meşgul , memeyi birakip geri alir oyalanir😁 bir kaç gündür ayağını bacağıma bastırarak totosunu kıvırıyor emerken Allah im ölceem😁🤩
Dilekcannn Merveozerr96 gözlerimin içine bakması zaten her şeyden değerli 🩵 diliyle meme ucuna gelen sütlerin tadına bakıyor yalıyor geri çekiyor kafasını sallıyor tutuyor bırakıyor aynı zamanda bunları yaparken gülüyor 🤗🥰 her anı çok kıymetli ve güzel 🩵