Mrssozen uykusuzuykucu 4 yaş üzeri kullanabilir yazıyor prospektüsünde. Yenidoğansa bebeğiniz kullanmayın bence.
tarcinnn cananhmsre Aylinayliz50 Memnun musunuz yeni sipariş verdim ben de. Abdi übrahiminmiş zeytinyağlı yazıyor ama. Daha önce ocean ve wellcare kullanıyordum
cananhmsre tarcinnn ben memnunum hiçbir problem yaşamadım kullanımıda çok kolay fısfıs ve damla şeklinde aparat var ver fisfisi taktım 1 puf sıkıyorum.
sadekahve_bitter Kuzeyim pedia- d kullanıyorum Oceanla arasındaki fark oceanda zeytinyağı var bunda yok
sadekahve_bitter evininannesi onların eksikliği yapabilir Kokusu varsa kan ilacının o yapabilir belki
Gdhgdh Ecenin_annesiii günde kaç damla veriyorsunuz eczanedeki adam bana 4 damla dedi ama ben 3 damla veriyorum
memo m_d_k34 alakası yok onla . D vit doğumdan itibaren veriliyor. Demir ilacı kabız yapar ama d vit yapmaz
Sarece Kuzeyim doğduğundan beri ocean kullanıyorum hem d vit hem demir için sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemedim araştırdım en iyisi bu diye düşünüyorum
Alewwwwww @“KayraVeAnnesi_06” merhaba oceanınnn bide d3 olanı mı var acaba ben kan ilacını ocean veriyorum ama sağlık ocağı d için galiba verdiği monovit siz monovit yerine de oceanın mı kullanıyorsunuz ben de mi kullansam
metemoms0 Alewwwwww ocean dvit kullanıyorum doğduğundan beri 400 ıu olanı sanki bize gaz yaptı sağlık ocağınin verdiği dvit. Zaten demiri 5. Ay verdiler inanın içilecek gibi değil paslı demir yala ayni veremedim doktoruna yazdım o da ocean onerdi
Eergn metemoms0 bizde bu damlayı kullanıyoruz demir ilacına baslicaz bugün ikisini bir arada mi kullanacağım
metemoms0 uykusuzuykucu bence değişimacmadiysaniz actiysanizda belki sizde kullanabilirsiniz boşa gitmesin. Bebekler için 400 İÜ olanı evet