memo m_d_k34 alakası yok onla . D vit doğumdan itibaren veriliyor. Demir ilacı kabız yapar ama d vit yapmaz
Sarece Kuzeyim doğduğundan beri ocean kullanıyorum hem d vit hem demir için sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemedim araştırdım en iyisi bu diye düşünüyorum
Alewwwwww @“KayraVeAnnesi_06” merhaba oceanınnn bide d3 olanı mı var acaba ben kan ilacını ocean veriyorum ama sağlık ocağı d için galiba verdiği monovit siz monovit yerine de oceanın mı kullanıyorsunuz ben de mi kullansam
metemoms0 Alewwwwww ocean dvit kullanıyorum doğduğundan beri 400 ıu olanı sanki bize gaz yaptı sağlık ocağınin verdiği dvit. Zaten demiri 5. Ay verdiler inanın içilecek gibi değil paslı demir yala ayni veremedim doktoruna yazdım o da ocean onerdi
Eergn metemoms0 bizde bu damlayı kullanıyoruz demir ilacına baslicaz bugün ikisini bir arada mi kullanacağım
metemoms0 uykusuzuykucu bence değişimacmadiysaniz actiysanizda belki sizde kullanabilirsiniz boşa gitmesin. Bebekler için 400 İÜ olanı evet
metemoms0 Ipekayaz 3 damla veriyordum ben şu an 1 fis sıkıyorum. Zaten bir fis 3 damlaya eşit bildiğim kadariyla
Pinkgold Kuzeyim Pedia-D kullanıyorum bebeğim 4 aylık hiçbir sorun yaşamadık kabızlık gaz yapmadı yan etkisini görmedim
Kararsizaney Arirang evet bu bende oğluma kullanıyorum 3 damla ya da 1 puf şeklinde puf olarak vermesi daah kolay olduğu için ben her sabah 1 puf sıkıyorum
Cilekkizannesi Kuzeyim Ben her koşulda ocean kullandım. Hamilelikte emzirirken vs kendim için de bu markadan sasmadim. Kan ilacı çok etkili ayrıca. Kansizligima hic bir ilac iyi gelmedi microferden başka. Şimdi minigime de başladık.