beyzakus Zeyneppppp tamamen kullanılan cihazla alakalı acı, ben 29 yaşına kadar hep jilet ile aldım özel bölgemi acıya çok dayanıksızım lazere başladığımda asla dayanılmaz acısı yoktu hatta acı hissi çok azdı. Champion marka idi benim gittiğim cihaz
Zeyneppppp beyzakus ben henüz gitmedim . Nez demir Bağcılar şubesine gidicem cihaz hakkında bilgim yok şuan
Ege_eylul Zeyneppppp bende cok korkardım 8. Seasım kol altı okadar rahatım ki bitti resmen kurtuldummmm😂 korkmayın cok kolay ve rahat
Sinemkaan25102022 Zeyneppppp yap bence ya anlık acı sonra bitiyor bikaç saniye bende sizin gibiydim acıyor ama yapacak bir şey yok krem alırsın azaltır acısını
2prnses1prens Zeyneppppp emla krem var biraz tuzlu bi kerem var ama çok faydasını görürsün o pahalı gelir dersen ona yakn ama onun kadar uyuşturmayan bi krem söyleyebilirim
2prnses1prens Zeyneppppp trendyolda yok ezcaneden alacaksınız 400 450 tl gibi bi rakam olması lazm diğeri jetex ama emla kadar etkili değil
Helokusunannesi Anestol pomad var lazere girmeden 15 dk once sursen iyi gelir, ben dudak ğstü ve özel bölge için kullandım, lazer de jilet öneriliyor zaten kalın kılları görmesi daha hızlı sonuç aldırıyor, hatta bir gun önceden jiletle alırsan daha görünür olur
Helokusunannesi Zeyneppppp vala ben buzlazere gittim ve bana bı ıkı gun önceden jiletle almamı kökünü daha iyi gördüklerini sölediler ve bence haklılardı çünkü çok rahatım, bikini bölgem hmile kalınca yarım kaldı onu kullanamadım o yuzden biraz orda var onun içinde ameliyat eldiveni kullanıyorum
beyzakus caglanurcagla araya hamilelik doğum girdi derken tam bitmedi iki üç seans daha gitsem iyiydi ama artık idare ediyor beni daha gitmeyi düşünmüyorum. Bu arada hamilelik benim lazerimi etkilemedi, hormonlardan dolayı kıllar geri geliyor meselesi bende olmadı
ipegimsi Zeyneppppp acısız hiçbişey yok maalesef biraz katlanacaksınız zaten bikaç seansta kıl kökleri zayıflamaya başlıyor ben ikinci paketimi aldım hala acıyor
tarcinn Zeyneppppp merhaba ben lazer epilasyonda kullandım hatta ağrı kesici bile içiyordum 🙈 Besame adı siyah pembe görünüşü
Belinaytuana Zeyneppppp özel bölge için spreyler var ama adını unuttum benimde kullarım kalın acımıyor korkmayın