Sinemkaan25102022 Zeyneppppp kremi özel bölge için alabilirsin tüm bölgeye yetmez çok küçük krem sadece özel bölgede acı hissi çok oluyor ben yani dayanamadm emla krem
Zeyneppppp Sinemkaan25102022 ya ben bacak için istiyorum killarim çok kalinlasti bı yerde 2 3 tane bile çıkıyor o derece 🤦🤦
Sinemkaan25102022 Zeyneppppp doğrudur lazer cihazı alex campion var onlarla 6 7 seasnsta biter Benimde öyleydi gürdü ilk seasnsta azaldı campion buz başlık Gürlükle ilgisi yok ama acı hissinin
Sinemkaan25102022 Zeyneppppp bide nerelerinizi yaptırcaksnz mutlaka jiletle veya kısaltma makinesi ile alın yoksa kıl olan yere vurmuyorlar
Zeyneppppp Sinemkaan25102022 şuan sadece komple kol bacak koltuk altı düşünüyorum bikiniye cesaretim yok şuan 🤦
merveae56 Sinemkaan25102022 bende yeni başladım 4 gün bugün kese yaptım ama hiç dökülme olmadı daha normal mi acaba cihaz Alex argento
Nilamom11 Zeyneppppp bende hep jiletle alırdım kıl köklerim sert ve siyahtı ama çok fazla acısı olmuyor buz lazere gittiğim için öncesinde jel sürüyorlar yani dayanılmayacak gibi değil
beyzakus Zeyneppppp tamamen kullanılan cihazla alakalı acı, ben 29 yaşına kadar hep jilet ile aldım özel bölgemi acıya çok dayanıksızım lazere başladığımda asla dayanılmaz acısı yoktu hatta acı hissi çok azdı. Champion marka idi benim gittiğim cihaz
Zeyneppppp beyzakus ben henüz gitmedim . Nez demir Bağcılar şubesine gidicem cihaz hakkında bilgim yok şuan
Ege_eylul Zeyneppppp bende cok korkardım 8. Seasım kol altı okadar rahatım ki bitti resmen kurtuldummmm😂 korkmayın cok kolay ve rahat
Sinemkaan25102022 Zeyneppppp yap bence ya anlık acı sonra bitiyor bikaç saniye bende sizin gibiydim acıyor ama yapacak bir şey yok krem alırsın azaltır acısını
2prnses1prens Zeyneppppp emla krem var biraz tuzlu bi kerem var ama çok faydasını görürsün o pahalı gelir dersen ona yakn ama onun kadar uyuşturmayan bi krem söyleyebilirim
2prnses1prens Zeyneppppp trendyolda yok ezcaneden alacaksınız 400 450 tl gibi bi rakam olması lazm diğeri jetex ama emla kadar etkili değil