AlfaAnne Net evlenmezdim. Hadi evlendim işimi bırakmazdım. Hadi işi bıraktım çocuk yapmazdım. Hadi çocuk yaptım… diye uzar gider benim liste 🥲
Sessizzzz Teomom1 şimdiki aklım olsa gurbet evliliği yapmazdım çocuğa bakarken yardımcı olurdu annem kaynananm başka kimseye gıvrnemıyorumn
durukusunannesi_ Teomom1 eşimle 1 sene sevgili kaldık şimdiki aklım olsa evlenmez sevgili kalırdım hiç bir sorumluluk yok mis 😂
annesininbiriciki Elayberosmom şeytanın vesvesine aldırmayın o size bak ne çirkin oldun hiçte yakışmıyor gibi gibi şeyler her tesettürlü illa başlarda söylemiştir genel olarak ama siz aldırmayın ona zaten tesettür sizde olan değerli Allah in çok güzel yarattığı bedeni herkese göstermemek Allah seni değerli kılmış kardeşim aynı bi elmas gibi sen değerli oludgun için korunmaya muhtaçsın buda tesettürlü oluyor araştırma yap istersen başta neden tesettüre giriyoruz Allah bizden bunu neden istemiş bu sıcaklarda Neden bu kadar kapanmak zorundayız bize olan yararı ne merak et ve araştır tesettür risalesini okumanızı tavsiye ederim
Rez Teomom1 şimdiki aklım olsa evlenmezdim eski Hayatımı düşünüp düşünüp kahroluyorum, çok güzel fırsatları teptim, çekiyorum şimdi de ölünceye kadar da çekecem öyle görünüyor
Teomom1 Ceyda_48 hamilelikten önce ben de çok içiyordum hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. Şimdi yine başladım 😂 ama eskisi kadar içmiyorum ya günde birkaç tane. Önceden ben de neredeyse bir paket bitirirdim günde 😃
yagmurkokusu_ Teomom1 koltuğumun rengini lacivert değilde lila veya onu da taş rengi seçerdim keşke orada baskın gelseydim 😂 ne olduysa lacivert gözüme iyi geldi kandım 😂
Emmosch Şimdiki aklım olsa psikolog olmak isterdim,daha geç evlenmek ve arkadaşlarımla yurt içi- dışı tatillere gitmek isterdim ve evet sigara içmemek 😕