Gokceee Elfidam benimkine yni 2600 kilosu we 30 cc weriodum simdi 60 cc cikardimm ama 2 saattemi wericem bunu
Gonul_celen Melaike 1 bardak suya 15 damla günde 3 kere henüz 3 kere içme Fırsatı da bulamadım ama bgnden sonra daha ağırlık vereceğim ❤️
Melaike Belisss benim bebeğimde 46 günlük 90 ve üzerini istiyo. Anne sütü çok değil o yüzden 90 veriyorum. Siz sütle birlikte mi 90 cc veriyosunuz?
Belisss Melaike ay evet doymuyo ıkı gogsumu bıtırıyo daha istiyo 60 yaptım gece yıne agladı ustune 30 cc sabaha kadar uyudu. Bugunde aynısı oldu bu kadar cok yedi napcam bılmıyorum doymuyo
Melaike Gonul_celen işte ben bnu bi litreye direk 20 damla falan en az damlatıp içtim. Acaba ondan mı etki hissetmedm ki. Bende öyle yapayım bi süre bakalım belki de düzensizliğimdenr gerçekten. 🙏🏼 ☺️
ozdenarda Ozlemaydin 150 cc mi napdin sen ya nasl içiyor onu doktoruna danstn mi haddinden fazla bir miktar bende benm kızım 4.5 aylık olduğu halde 120 cc içiyor
Ozlemaydin ozdenarda doktora demedim kafama gore verdim niye cokmu ama doymuyor ki 5 kasik atiyorum 150 cc suya
Ozlemaydin ozdenarda val biberonda en yuksek 150 bnde 150 lik suya 5 kasik mama atiyorum veriyorum aslinda emziriyordum ama ertesi gun hapi kulndim emzirmedim. Ama kabiz olmus bnm oglum az once farketim ve hepte kusuyor ama doymuyor
Ozlemaydin ozdenarda 1 gunde mi o kadar iciyor masil doyuyorki. Ve bn sadece mqmq veriyorum kqbix da oldu
Deletedmom444 Ciilem bana doktor her bebek farklı bunu ölçemezsin kiyaslayamazsin doyana kadar içecek demişti benim bebeğim ilk ay 100 bile içtiği oluyordu şimdi iki buçuk aylık 50-90 arası içiyor bizim bile öğün öğünü tutmuyor midemiz ne kadar alırsa değil mi
Deletedmom444 Gonul_celen bu Damla'yı Nereden aldınız Link atar mısınız n11 de var güvenilir midir acaba
Gonul_celen Deletedmom444 ecz aldım cnm ama ürün bu https://m.n11.com/galactago-emziren-anneler-icin-bitkisel-damla-50-ml-P200215563?gclid=EAIaIQobChMIk9er05Ov3gIVmOiaCh0FmgFtEAQYASABEgI8iPD_BwE&gclsrc=aw.ds
Elfidam dnzm bizde bilincsizce gazi olan cocuga arandikca 3saat icinde 180. Cc ye yakin mama vermistik. Meger gaz sancisini rahatlatmak icin araniyormus garibim 😞😞 cok uzulmustum
Elamm dnzm sütüm olmadığı için bende 60 veriyordum yetmiyordu bile bazen ne verirsem içiyor bebeğim mamayı yiyor bide meme veriyoruz şu an
Ercanekininannesi Ben bi ilk başta sütüm yetmediği için berdm bide ikinci haftadan sonra kilo alımı az diye doktor tavsiye ettiği için memeyle beraber mama verdim. Şuan 33 günlük 2-3haftadır falan 60cc veriyorum. Bi kaç kere 90denedim kustu yada çok şişti karnı. Günde 3-4kere mama veriyorum
Ozlemaydin Ercanekininannesi 33 gunluk 60 lik biberona kac kasik atiyorsn peki bnm doymuyor ve gunde kac kere veriyorsn o 60 cc yi
Ercanekininannesi Ozlemaydin benimkide 33günlük 90yedirince bile kusuyo ben 60veriyorım seninki nasıl kusmuyo yada şişlinlik gaz falan yapmıyomu yanında memede emmiyolarmı
Melaike Belisss canm o çok değil ki tüm gece 90 içmiş. Benmki 3 saate bi uyanır bi güzel acıkma ağlaması. Veriyoruz 90 cc 💤
Ozlemaydin Ercanekininannesi bn dun verim mam kabiz olmus oglum az once faketim ve kusuyor hep ama doymuyor hlala istiyor
kendicocugunungelisimcisi Zinnire neden 56 ya bölüyoruz? Benimkini 56 ya bölünce 60 çıktı ama diğer mama hesaplama ölçümlerini yapınca 90 çıkıyor. Sizin ölçümünüzde saat belirtmiyor