deletedmom234 Gonul_celen ben de öyleyim ya fazla mama vermiyorum anne sütü emsin diye. Ama az çıkıyor doymuyor. Sürekli aranıyor.
Gonul_celen deletedmom234 2 gündür galactago damla kullanıyorum süt miktarım biraz arttı deneyin isterseniz sağıyorum 80-100 arası cıkıyor
Prensiminannesi deletedmom234 bebeğin kilo alıyorsa doyuyordur canım bebişler doydugunu anlamıyor cunku
Nily Banm bebegm kilolu dogdugu icin 30ile doymuyor Birde ben anne sutude verdigim icin mamayi gubde 2 yada 3 kez veriuorum suanda 28gunluk
Deletedmom444 Gonul_celen bu Damla'yı Nereden aldınız Link atar mısınız n11 de var güvenilir midir acaba
Belisss Ciilem 1 ay 16 gunluk bizimki 60 içiyodu anne sütüde alıyo dün gece ve bugun 90 cc istedi dahada istiyodu mememi dayadım agzına 😂
Melaike Belisss benim bebeğimde 46 günlük 90 ve üzerini istiyo. Anne sütü çok değil o yüzden 90 veriyorum. Siz sütle birlikte mi 90 cc veriyosunuz?
emine2018 Ciilem benim bebeğim 32 günlük 60 cc veriyorum bazen doymuyor bile aslında kaç cc vereceğine bebek karar veriyor ver doymaZsa ona göre ayarlarsın ilk 20 dk içinde ağlarsa doyamamış dmeektir
Ozlemaydin Bn ertesi gun hali kulndigim icn dunden beri mama veriyorum bebelac 33 gnluk. Bebegim 150 fln bile veriyorum doymuyor b gn uc defa 150 verdim hlasa istiyor
ozdenarda Ozlemaydin 150 cc mi napdin sen ya nasl içiyor onu doktoruna danstn mi haddinden fazla bir miktar bende benm kızım 4.5 aylık olduğu halde 120 cc içiyor
Gokceee Kizlar benimde 1 aylik emmiyor emsede 2 dk faan yani cok ac oldugunda agliyor mememde bide kilosu az 2600 doktr demsti ma suan kac cc wemeliyim kac saatte bir yardimci olurmsnz suan 1 olcege 40 cc weriyrm aa hemen acikior 1 saatte nasil ypicam bilemdm
emine2018 Gokceee canım yanlış yapıyorsun biberonda 1 yazan yere kadar su koy 1 ölçek mama koy 40 cc ye 1 buçuk ölçü falan yapar hatta 1 buçuktan az daha fazla ben 2 saate bir veriyorum ama acıkırsa daha erken 40 cc le doymuyor demektir
Elfidam dnzm Papatyal benim dr da 30luk verin demisti ama bebegin kilosuna bakarak siylemisti. 30luk denememize ragmen bebegim surekli arandi 45 sonra 60 cikartmak zorunda kaldim bebegim 37gunluk gecen hafta kilosu 3.750 idi
Gokceee Elfidam benimkine yni 2600 kilosu we 30 cc weriodum simdi 60 cc cikardimm ama 2 saattemi wericem bunu
Mtg Kilosunu 150 ile carparsaniz bir gunde icecegi mamayi bulursunuz carpma isleminden cikan sonucuda 8 e bölerseniz tek seferde icecegi cc bulabilirsinz
Ozlemaydin Mtg 75 cikti bnmki gundemi 75 cc verecgim bnm ogln doymuyor gunde 4 lere 5 kere 150 cc veriyorum 5 kasik
Gonul_celen Melaike 1 bardak suya 15 damla günde 3 kere henüz 3 kere içme Fırsatı da bulamadım ama bgnden sonra daha ağırlık vereceğim ❤️
Belisss Melaike ay evet doymuyo ıkı gogsumu bıtırıyo daha istiyo 60 yaptım gece yıne agladı ustune 30 cc sabaha kadar uyudu. Bugunde aynısı oldu bu kadar cok yedi napcam bılmıyorum doymuyo
Melaike Gonul_celen işte ben bnu bi litreye direk 20 damla falan en az damlatıp içtim. Acaba ondan mı etki hissetmedm ki. Bende öyle yapayım bi süre bakalım belki de düzensizliğimdenr gerçekten. 🙏🏼 ☺️