Eslemsi_04 Purplepink teşekkür ederiz o pandalılarla aynı aslında markasıda aynı sadece onünde panda kaba durduğu icin böyle almıştık
Mamimomm Purplepink benim kızımn var oğlum 4 yaşnda o da biniyor arada ve alt ayaklığıyla arka ebeveyn kntrlü olan direksiyonuda cıkıyo. cocuk bi zamn snra kendisi kullanbiliyor 5 yaşa kadar uygun bence
Purplepink Mamimomm oylemı teşekkür ederım bakıyım alıyım o halde Eslemsi_04 oylemı teşekkür ederım bakıyım alıyım o halde
Eslemsi_04 Purplepink bnm kızda bebek arabasında oturmayı cok sevmezdi ama bisikleti seviyo oturuyo bilemedim şimdi ama yaş bakımından sıkıntı etmeyin bence binilir gibi baya
Anr5155 Purplepink aşağıda görseli olan bisikletin aynısı var bizde de kızım 10 aylık ona kullanıyoruz 4 yaşında yengenim bindi onu da taşıdı uzun zaman kullanılır diye düşünüyorum.
Purplepink Anr5155 o zaman bakıyım bı tane alayım inşallah bnde de 4-5 yasa kadar kullanılır dıye düşündüm ama emın olamadım hepinize teşekkür ederım :)
Purplepink Eslemsi_04 ıkısıde güzelmıs pandalıda sızın aldığınızda ıcınde mutlu saglıklı kullansın cocugunuz😇
Berilsmom13 Purplepink eltimde vardı oğlu 8 yaşında bazen kardeşine özenip o bile biniyo bende aldım kızıma en az 5 yaşa kadar kullanılır bence
Berilsmom13 Purplepink ben ptt avm den almıştım gri renk iki cinsiyetede uygun :) akakçeden takipte kalırsan güzel indirim yakalarsın :)
Alya-Sena Purplepink bende 13 bucuk aylik bebegime bakiyorum henuz almadim. Gec kalmadin yani o 4 yasina kadar neredeyse kullaniliyor. Buyuk kizimda da kullanmistm iyi oluyor markete parka giderken
Alya-Sena Purplepink evet buyuyunce hatta tepedeki tutma yeri yandaki ayak koyma yeri filan cikartiliyor cocuk kendide kullanabiliyor yani. Zamaninda kizima 130 neydi aldim baskasina verdim suanki fiyatlari gorunce keske vermeseydm diyorum😀
seizetheday Purplepink bizimki daha 13 aylık kullanıyoruz ama bence o kadar dayanıklı değil 1 sene kullanamazsınız diye düşünüyorum bilmiyorum tabi kullananlar var mı ama 2.5 yaşındayken kullanır da sonradan sıkıntı olur
Arya060222 Purplepink ben kızım 1 yaşındayken aldım şuan 18 aylık çok severek kullanıyoruz kety li bizimki pembe parkta görüyorum 2 buçuk yasindakilerde biniyor
Uykusuzhergeceeee Purplepink oturaklı scooterlar oluyor ebeveyn destekli onlardan bakabilirsiniz. Hem scooterı ileride kullanır
Purplepink Uykusuzhergeceeee normal scooter’ı var bn hem bebek arabası nıyetıyle hemde bisiklet olarak bınsın ıstıyorım;)