Purplepink Baslıkta okuduğunuz gıbı kızlar kaç yaşa uygun çocuğum 2 bucuk yasında olurmu yoksa artık geç mı kaldık kararsız kaldım almak istiyorum ama sızden fıkır almak istedim Not:önünde panda kedı olanlardan
papatya_1125 Purplepink Ben de pandalı beğenmiştim ama eşim ondan almadı sade bir tane aldı şu an 20 aylık kullanıyor.karinca bisiklet Duydunuz mu İki buçuk yaşındaki çocuklar için uygunmuş 100 kiloya kadar taşıyabiliyormuş ayak kası ile çalışıyormuş
Mamimomm Purplepink benim kızımn var oğlum 4 yaşnda o da biniyor arada ve alt ayaklığıyla arka ebeveyn kntrlü olan direksiyonuda cıkıyo. cocuk bi zamn snra kendisi kullanbiliyor 5 yaşa kadar uygun bence
Anr5155 Purplepink aşağıda görseli olan bisikletin aynısı var bizde de kızım 10 aylık ona kullanıyoruz 4 yaşında yengenim bindi onu da taşıdı uzun zaman kullanılır diye düşünüyorum.
Purplepink Eslemsi_04 ya almak ıstıyorum ama kararsız da kaldım parka markete falan giderken sureklı kucak ıstıyo ee halıyle bı yerden sonra yorulup tasıyamıyorum bebek arabası vardı ama bozuldu kaç yasa kadar kullanılır sızce
Purplepink papatya_1125 karınca bisikleti duymadım ama Google den bı bakayım pedallara ayagı daha yetmez heralde ama kaç kıloya kadar taşır bu panda bısıkletler aceba😊
Eslemsi_04 Purplepink aldığınızda icinde otururmu acaba sürekli kucak istiyosa, ben şöyle düşünüyorum baya kullanılır ilerde arkadan ebeveyn kontrolu olan yeri cıkarır kendisi üc tekerlekli bisiklet olarak kullanır
papatya_1125 Purplepink Panda şeklinde olanları görüyorum bayağı büyükler aslında 3 yaşındaki çocukların bindiğini görüyorum
Purplepink Eslemsi_04 şöyle o bısıkletlerı oğlum magazanın önünde gordugunde çok hosuna gıdıyo ıcıne oturuyo eee halıyle bı acıdan da bundan dolayıda almak ıstıyorum kıyamıyorum işte gerıde ya sıkılır bınmezse dıye de düşünüyorum
Eslemsi_04 Purplepink bnm kızda bebek arabasında oturmayı cok sevmezdi ama bisikleti seviyo oturuyo bilemedim şimdi ama yaş bakımından sıkıntı etmeyin bence binilir gibi baya
Eslemsi_04 Purplepink teşekkür ederiz o pandalılarla aynı aslında markasıda aynı sadece onünde panda kaba durduğu icin böyle almıştık
Purplepink Mamimomm oylemı teşekkür ederım bakıyım alıyım o halde Eslemsi_04 oylemı teşekkür ederım bakıyım alıyım o halde
Purplepink Anr5155 o zaman bakıyım bı tane alayım inşallah bnde de 4-5 yasa kadar kullanılır dıye düşündüm ama emın olamadım hepinize teşekkür ederım :)
Purplepink Eslemsi_04 ıkısıde güzelmıs pandalıda sızın aldığınızda ıcınde mutlu saglıklı kullansın cocugunuz😇
Berilsmom13 Purplepink eltimde vardı oğlu 8 yaşında bazen kardeşine özenip o bile biniyo bende aldım kızıma en az 5 yaşa kadar kullanılır bence
Berilsmom13 Purplepink ben ptt avm den almıştım gri renk iki cinsiyetede uygun :) akakçeden takipte kalırsan güzel indirim yakalarsın :)