RedFlower_ RedFlower_ çatlama iğnesi sonrası ilişki günleri veriyor mu doktor yoksa deniyor musunjz öyle
otomatikanne RedFlower_ iğneden sonra gün aşırı ilişkiye girin demişti doktorum, genelde de öyle duydum o zamanlar
RedFlower_ _ebru_ ben int baktım canım adetin bitimi ikinci gün başla diyor şimdi başlasam ne olur acaba
_ebru_ RedFlower_ ben reglimin 2. Yada 3.günü başlamıştım yumurtlama testinde pozitifi görünce bırakmıştım. Öyle hatırlıyorum çünkü tatile gitmiştik regliydim ve yanıma almıştım kavanoza koyup
Deletedmom_62 RedFlower_ ben birkaç kez kullandım ise yaramadı ama çoğu kadın bu sekilde hamile kalıyor
Deletedmom_62 RedFlower_ valla bende hiçbir şey ise yaramadı 4.5 sene kullanmadigim ilaç kür kalması aşılama yaptırdık tutmadı en sonunda sürpriz bir şekilde hamile kaldim
Deletedmom_62 RedFlower_ daha önce 2 tane kimyasal düşüğum olmuştu bu sağlıklı ilk gebeliğin. Evet çok şükür zamanı varmis nasip oldu darısı başınıza 😊
RedFlower_ Seher_csm gititniz devlet hastanesi mi özel mi acaba sorma nedenim Benim illa özel mi anlıyor daha iyi o yüzden sordum
Seher_csm RedFlower_ hastane değilde özel bir polikilink e gittim Hatay’da gitmiştim Dr Mustafa seven e gitmiştim hemen klomene başlamıştık bı ay kullandım 2 ay hamile kaldım zaten ilacın etkisi iki ay yengemde aynı şekilde klomen ile hamile kalmisti
RedFlower_ Seher_csm anladım canım Teşekür ederimmm acaba devlet gitsem payda olur mu diye özele gittim klomen dedi aldım faydası olmadı