RedFlower_ otomatikanne bende işe yaramamış Klomen İlişki günü verdi eşim şehir dışında Benim dedim gelemez yanı Dedi yapacak bişey yok Bir ay sonra adetli iken gelin çatma iğnesi Olcan dedi
RedFlower_ RedFlower_ çatlama iğnesi sonrası ilişki günleri veriyor mu doktor yoksa deniyor musunjz öyle
otomatikanne RedFlower_ iğneden sonra gün aşırı ilişkiye girin demişti doktorum, genelde de öyle duydum o zamanlar
RedFlower_ _ebru_ ben int baktım canım adetin bitimi ikinci gün başla diyor şimdi başlasam ne olur acaba
_ebru_ RedFlower_ ben reglimin 2. Yada 3.günü başlamıştım yumurtlama testinde pozitifi görünce bırakmıştım. Öyle hatırlıyorum çünkü tatile gitmiştik regliydim ve yanıma almıştım kavanoza koyup
Deletedmom_62 RedFlower_ ben birkaç kez kullandım ise yaramadı ama çoğu kadın bu sekilde hamile kalıyor
Deletedmom_62 RedFlower_ valla bende hiçbir şey ise yaramadı 4.5 sene kullanmadigim ilaç kür kalması aşılama yaptırdık tutmadı en sonunda sürpriz bir şekilde hamile kaldim
Deletedmom_62 RedFlower_ daha önce 2 tane kimyasal düşüğum olmuştu bu sağlıklı ilk gebeliğin. Evet çok şükür zamanı varmis nasip oldu darısı başınıza 😊
RedFlower_ Seher_csm gititniz devlet hastanesi mi özel mi acaba sorma nedenim Benim illa özel mi anlıyor daha iyi o yüzden sordum
Seher_csm RedFlower_ hastane değilde özel bir polikilink e gittim Hatay’da gitmiştim Dr Mustafa seven e gitmiştim hemen klomene başlamıştık bı ay kullandım 2 ay hamile kaldım zaten ilacın etkisi iki ay yengemde aynı şekilde klomen ile hamile kalmisti