Perasmom Cerenok yeşil sabun her türlü lekeyi geçirir. Bitkisel ya da normal deterjanla leke geçirmek zor, sabunla sıcak suda beklet çitele hooop geçiyor.
Betulsark Tesadüfen uni baby almıştım o vardı diye ve çıkarmadığı bi leke görmedim daha hatta eşimin kıyafetlerine kullanıyorum
azra1616 Ana-kartalice11 arkadaşlar zamanımız hiç olmuyor ama galiba en iyisi sabunla citileyip makineye atmak olucak
Ddmddm Cerenok beyaz sabun :) bire bir benim bebek iki buçuk aylık ama zibinlarimizda hiç sarı yok :)
BeyzaNur01 Seher_csm Aynen boşa aldık yeni bişey mecbur alacam ek gıda dönemindeyiz herşey leke oluyor
Mery103 AlinRabia biliyorum bende onu söyledim zaten porçöz leke çıkarıcı kullanıyorum pembe kutusu var makineye atmadan sıkıyorum üzerine silme falan hiç bir şey yapmıyorum hatta halı da koltuk da perde de her şey de kullanıyorum
Bernayben MeteYmen_Annesi merhabalar domol leke çıkarıcı sprey diye geçiyor. Mavili pembeli bir şişesi var
Cerenok Sadeturkkahvesi bende onu kullanıyorum ama öncesinde başka bir işlem görüyor ister istemez kalır kıyafette bebeğin cildine zarar verir diye korkuyorum
Sadeturkkahvesi Cerenok bilmiyorumki ben bi sorun yaşamadım benim oğlum 23 aylık onu sıkıyorum sonra 60 da yıkıyorum grean le kurutmadada anti alerjik programında kurutuyorum