Kaansmomm Sadeturkkahvesi kıyafetlerde renk bozukluğu yapıyor mu? Bir de daha sonra bebeğin deterjanıyla yine yikiyorsunuz dimi
Tugciko Önce sabunla çitiliyorum sonra baby me nin çamaşır suyu tozunu sulandırıp o suda bekletiyorum sabaha kadar . Leke kalmıyor .
Kaansmomm Sadeturkkahvesi çok sordum kusura bakmayın🤦🏻♀️ tam olarak nasıl yapıyorsunuz? Leke çıkarıcı spreyi sıkıp ne kadar bekleyip makinede yikiyorsunuz? Bir de eski lekeleri de çıkarıyor mu?
Sadeturkkahvesi Kaansmomm canım leke çıkarıcıyı sıkıyorum makinaya atıyorum direk yıkıyorum hiç öyle bekletme vs yapmıyorum çok çok nadir bazen azıcık leke kalıyo sonra bidaha sıkıp yıkıyorum çıkıyo
Esra_11_ Naturalivebeauty nin leke çıkarıcısı çok etkili hemde doğal ürünleri Ayni şekilde çamaşır deterjanı da güzel
Sevval_59 Cerenok https://ty.gl/40m2sx7srv bu trendyolda satılıyor ben çok memnunum kızımın te çok önceden kalan tüm lekeleri çıkardı
BeyzaNur01 Seher_csm Aynen boşa aldık yeni bişey mecbur alacam ek gıda dönemindeyiz herşey leke oluyor
Perasmom Cerenok yeşil sabun her türlü lekeyi geçirir. Bitkisel ya da normal deterjanla leke geçirmek zor, sabunla sıcak suda beklet çitele hooop geçiyor.
Betulsark Tesadüfen uni baby almıştım o vardı diye ve çıkarmadığı bi leke görmedim daha hatta eşimin kıyafetlerine kullanıyorum
azra1616 Ana-kartalice11 arkadaşlar zamanımız hiç olmuyor ama galiba en iyisi sabunla citileyip makineye atmak olucak
Ddmddm Cerenok beyaz sabun :) bire bir benim bebek iki buçuk aylık ama zibinlarimizda hiç sarı yok :)