Farahzeynep Hızlıresim.coma girin dosya yükle bölümüne tıklayıp telefondan fotoyu seçin, çıkan sayfadan 3. Linki kopyalayıp buraya yapıştırın
NisanAnnesi Ssssraa önden dış geliyor canım hayırlı olsun iki güne falan patlicak ☺️ ama sağ taraf altta bı şişlik var sanki iltihapmi acaba o canını yakmasin bebisin dikkat et annesi
Minikerkegim Ssssraa aynı bizimde böyle onbeş gündür evde huzur yok üç gündür de iyice cozuttuk 😩 damaklar bembeyaz🙄 bugünde ishal olmuş her mamadan sonra kaka yapıyor çıkartsalar da bir an önce rahatlasak ailecek ya
mlkcbn Ssssraa beyaz minik nokta diş ama diğer şişlik ne anlayamadım ben de iltihap falan olabilir mi gittiniz mi doktora
Farahzeynep Ssssraa benim kızım da böyleydi, o nedenle bir kararsız kaldım 🙄 düz beyaz bir çizgi şeklindeydi.
Ssssraa NisanAnnesi ay evet canım bende fark ettim onu, patlayana kadar mı sıkıntısı olur sonrası rahat mı olur yoksa asıl o zaman mı başlar hiç bilgim yok diş konusunda da
NisanAnnesi Ssssraa şimdi ilk disini çıkardıktan sonra ilk patladığı günde biraz acısı olucak sabırlı olmaya çalış sonra dışı yavaştan büyümeye baslicak patladığı ilk gün acıyacak bı ama yan diside ardından çıkmaya baslicak bizim iki üç hafta sonra diğeri başladı onun huyunu ediyor simdi patladı patlayacak yani bundan sonra hep dış çıkaracağı için hep hazırlıklı olmalıyız canım
Poncikbirannis Ssssraa o öndeki dişler iki güne falan patlamaz, dişten değildir. Onun olup patlaması aylar sürer. Ondan değildir, dişe benzemiyor hiç o şişliği doktora gösterin geçmiş olsun.
Ssssraa NisanAnnesi canım sağolasın doktora gittim de 8 saatte bir şurup ver dedi öyle çok sorunumuz olmaz diye düşünüyorum yukarıda da 2 tane varmış 3 tane birden geliyormuş🥱
hllkrdmn009 Hayırlı olsun bir kaç güne dişler çıkar 😀 benim oğlumda 4 ay 10 günlükken çıkardı şimdi 5 ay3 gün olduk sanırsam üst dişler çıkmak üzere 😀😀😀😀
Ssssraa Poncikbirannis bizim o kabarıklık beyazlık bir bucuk iki aylıkken beri var. Doktora gösterdim 3-4 tane birden diş geliyormuş
Ssssraa Nesrin16 4. Aydan itibaren çıkabilşyor diye biliyorum ki bizim babamız da erken çıkarmış genetk faktörleri de var yani imkansız değil diş olabilir :)