hllkrdmn009 Hayırlı olsun bir kaç güne dişler çıkar 😀 benim oğlumda 4 ay 10 günlükken çıkardı şimdi 5 ay3 gün olduk sanırsam üst dişler çıkmak üzere 😀😀😀😀
Poncikbirannis Ssssraa o öndeki dişler iki güne falan patlamaz, dişten değildir. Onun olup patlaması aylar sürer. Ondan değildir, dişe benzemiyor hiç o şişliği doktora gösterin geçmiş olsun.
Ssssraa Poncikbirannis bizim o kabarıklık beyazlık bir bucuk iki aylıkken beri var. Doktora gösterdim 3-4 tane birden diş geliyormuş
Ssssraa Nesrin16 4. Aydan itibaren çıkabilşyor diye biliyorum ki bizim babamız da erken çıkarmış genetk faktörleri de var yani imkansız değil diş olabilir :)
Farahzeynep Sarisin arkadaşlarım formülünü soruyor 😂 bir adet benim kocadan, hamilelikte de bol bol inş şöyle olur deyin oluyor dedim 😂 9 ay karnımızda taşıyorux, ağrı sızı çekiyorux, sonuç babalarına benziyorlar 😂
Sarisin Farahzeynep di mi ya insan utanır yine bi küçük benzerlik olur ama yok 😄 benimki de ayrıntıda bana benziyo ama direk bakınca baba 😊
hllkrdmn009 Ssssraa oğlumda o şekilde beyazladı ben diş çıkaracak dedim herkes hayır erken dedi 3-4 gün içinde çıktı herkes şok tabi 😀 bir hafta 10 gün huzursuzluk yaşadık tam geçti diyorduk ki şimdi yine kaşınmalar salyalar arttı el hep ağızda üste baktım şimdide üstler çıkmaya hazırlanıyor üzgünüm ama sanırsam uzun bir süre rahatlama olmayacak 😀 ben birden fazla dişlik edindim dolapta soğutulanlardan o biraz rahatlatır gibi oluyor 😀 birde ben karanfili eZip Zeytinyağının içinde bekletiyorum onu sürüyorum gün içinde ( ama bunu dr a sormadan kullanma )
Poncikbirannis Ssssraa banada hep doktorlar öyle dedi cnm çıkmıyor öyle. Yine bilemem de bence aylar sürer bende öyle oldu yani. Oranın baya şişip kabarması lazım çıkması için, kızım şuan çıkarıyor ordan biliyorum öyle dümdüz çıkmıyor yani
Minikerkegim Ssssraa aynı bizimde böyle onbeş gündür evde huzur yok üç gündür de iyice cozuttuk 😩 damaklar bembeyaz🙄 bugünde ishal olmuş her mamadan sonra kaka yapıyor çıkartsalar da bir an önce rahatlasak ailecek ya
Ssssraa Minikerkegim ya kesinlikle onlar diş mi çıkarıyor biz can mı belli değil Allah yardımcıları olsun kuzularımızın kolaylıkla çıkarsınlar inşallah
Ssssraa Poncikbirannis o zaman benimki önden değil de yanlardan çıkaracak canım orası kabarık çünkü. Aylar sürüyor demişsin ama bu ağlamalar aylar mı sürecek? Yoksa belli dönemlerde bir kaç gün mü ? Acemiyiz bu konularda 🤭