momysncp_ 1mehmethaninannesi ay ne diyorsunuz 😂 ismi yiğit, yiğit koyma yaramaz olur dediler koydum, neyse kova olacak uslu olur dediler erken doğdu oğlak oldu 😂 galiba benim kaderim yaramaz çocuk sahibi olmak 😂
yamacmomss_ 1Annevekizi ben boğa oğlumda boğa😜 boğazına düşkün keyifçi olurlar genelde biraz tembel 😇
Anne1212 1Annevekizi ♌️ benim ki aslan burcu bütün özelliklerini taşıyor ilgi çekmeyi sever özgüvenli biraz hep ben diyor ve çok sinirli 😂😂😂
Merymommm 1Annevekizi ben başak, kızım ve kocam koç burcu 🤯 babası kılıklı demek için sabırsızlanıyorum 😂
Prensesannesi09 Kızım aslan burcu aşırı neşeli, gülmeyi çok sever. Kendi başına herşeyi yapmaya çalışır. Atik ve güçlüdür. Dağ tepe tırmanır. Aşırı hareketli hep kendi dediği olsun ister. Olmayınca dişlerini sıkar ve sinirlenir. 🤣 özetle zor çok zor
Zera 1mehmethaninannesi 4,5 yasinda suan resmen catir catir cevap veriyor bana cok da mantikli sorular soruyor ama 😃
1mehmethaninannesi Zera benimki 19 aylık şu an daha konusmadi . Sadece baba dede gel attım falan diyo
Mavili-mavilimorcicek 1Annevekizi Oğlum,kızım ve ben Aslan burcuyuz.Oglum 8 kızım 1 yaşında Hergun birbirimizi yoluyoruz.😂😂 İnat,ısrar,hep ben,kan,ter,gözyaşı bütün belirtiler var.😂
2ogullu1anne Büyük oğlum Yay : çok konuşuyor, özgürlüğüne düşkün, inat.İstediğini aldırır sonra yüzüne bakmaz. Küçük oğlum Balık : çok uysal,uyumlu,akıllı bir bıdık su ana kadar tek kötü özelliği çok ellek , her şeyi atıp, dağıtma huyu var.