tubasd Zeynepp054 olur ya zaman hızlı geçiyor bu günlerde geçiyor 4 yaşında başka bir evladım daha var ondada geçmeyecek gibi geliyordu geçti
tubasd eylulyagizmoms_ benim 23 24 yıllık arkadaşım ikizler askinda çok iyi anlaşırız aslan erkeği biraz zor ama üstüne gitme saman alevi gibi yanıp söner işitme kizginken soykediklerini yoksa pamuk gibi insanlarız ya🤪
melodika 1Annevekizi başak burcu ile anlaşamam deyip başak erkeği ile evlenip bir de üstüne başak kızı doğurmam 😂
Ozzggee 1Annevekizi boğa kadınları alıngan. Onu beğenmem bunu sevmem . Hep benimle ilgilen. Oglum Kova burcu tam bir özgürlükçü hürkuş. Başına buyruk tek başıma yaparım tek başıma giderim .
dgn-adl1 1Annevekizi balık burcu oğlum balık erkeği hiç yok etrafımda o yüzden bilmiyorum nasıl olacak büyütünce 🌸
esmaaykur 19 subat oğlum balıkmı kovamı bilmiyorım :) bazı siteler balık diyor bazıları kova bilen varsa netleştirsin beni :)
Zera Oglum %100 Oglak🥴🥴 dogum haritasina baktirmistim oglum dogdugun da astrolojik ne varsa Oglaktaymis. Asiri inatci ve asiri mantikli😂😂
1mehmethaninannesi Berii benimki de Oğlak erkek 10 ocak 2022 doğumlu. Ve bende sizin gibi yayım. Nasıl peki merak ettim aynı mı acaba özellikleri
Zera 1mehmethaninannesi 4,5 yasinda suan resmen catir catir cevap veriyor bana cok da mantikli sorular soruyor ama 😃