CmreKSidar Deletedmom_68 aslında küçük bir yerde yaşıyorum çok diyetisyen yok ikisini denedim daha önce verdikleri listeye göre gitsem saçma mı olur ?
sadekahve_bitter CmreKSidar bnce deneme olarak tekrar bi kere gidin sütünüz için yemeniz gerekenlerin miktarını belirler sonra evde devam edersin 🤗
Deletedmom_68 CmreKSidar eski listeye göre gitme kuzum online da alabilirsin iyi bir çok diyetisyen var
Minnakkk Dertliana yanlıs bilmiyorsam 350 ama emin degilim yani benim sorduğum 1 haftalık detoks programı da olabilir hatırlamıyorum suan
CmreKSidar Deletedmom_68 evet aslında Nilay keçeci ye mail attım ama dönüş yapmadılar çok yüksek değilse düşüneceğim ama eminim çok yüksek 😂 araştırmam lazım diyetisyen sanırım
Yagmurtanesi Deletedmom_68 Bende kilo vermek istiyorum boy 1.59 kilo 65 tim en son benim tek sorunum su içememem yemek konusunda istemesem yemem sknti yok ama esim vardiyalı çalıştığı için skntıdan abur cubur a çok abanıyorum maalesef 😔
Deletedmom_68 Yagmurtanesi duygusal açlık yaşıyorsun demek ki kuzum. bunu çözmek için devamlı kendine soru sormanı öneriyo diyetisyenler. ihtiyacım var mı? neden yiyorum? yemezsem ne kaybederim vs. abur cuburun kazandırdığı hiçbir şey yok bize kilodan başka. vakit kaybedecek bir şey yok bence. yarın sabahtan itibaren bence kes ve su hatırlatan program indir bol bol iç suyunu🫶🏻
Zeynepefem Deletedmom_68 şimdi spor yaptım leslie 3 mil en azından sporumu yapayim belki işe yarar dedim 🥲
Minnakkk Dertliana ben su asamada kendim basladım zaten benim sorunum abur cubur onu kesti mi sıkıntı kalmıyor 4 5 kilo fazlam, var veririm diye dusunuyorum. Fiyatı yanlıs biliyor olabilirim ama herkes cok memnun farklı Bi dlyet uyguladığı kesin
Yagmurtanesi Deletedmom_68 Yaaa çok istiyorum yeme açısından düzenli bir hayatım olsun ama işte yapamıyorum bu psikolojik bisey galiba ihtiyacım olmadığını biliyorum yine de yalnızken alıkoyamıyorum kendimi esim evdeyken aklıma bile gelmiyor inanın
Merveahmettoprak Deletedmom_68 emziriyorum evet çikolata tatlı çok seviyorum bide aşırı iştahım açık gecede yiyorum bazen
Deletedmom_68 Merveahmettoprak diyete başlamadan önce ben😂 sabah hiç açılmazdım akşama doğru başlardım bi de yemeğe. düzene koymak gerekiyo kuzum ya saatler belirlesene kendine bu saatler dışında yemiycem diye