sadekahve_bitter CmreKSidar kişiden kişiye değişiyor işte bn hergün tartılınca kötü oluyorum bir gün artı çıkar diye
CmreKSidar sadekahve_bitter yok bencede hergün tartılmak iyi değil ama benim diyetisyen haftada 1 kere tartıya çağırıyordu sadece arada motivasyon verse daha iyi aslında
CmreKSidar Deletedmom_68 evet hamile kalmadan kilo vereyim kilolu hamile kalmayayım demiştim 😂 Allah’tan sadece 9 kilo aldım
Dertliana Minnakkk Fiyatını biliyor musunuz peki aylık olarak? Ben bir diyetisyen ile anlaştım, perşembe liste gelecek cuma başlıyorum 🌸
Minnakkk Dertliana yanlıs bilmiyorsam 350 ama emin degilim yani benim sorduğum 1 haftalık detoks programı da olabilir hatırlamıyorum suan
CmreKSidar Deletedmom_68 evet aslında hemen hepsi hatta daha fazlası gitmişti cünkü doğurduktan sonra hastanelik oldum😂 ama pandemi kiloları duruyor 🥺
sadekahve_bitter Deletedmom_68 komşuya davetliydim 4-5 pişi domates peynir yedim daha da bişiler vardı tek çeşit yeter dedim 17:00 gibi yedim daha bişey yemedim Afiyet olsun sana 😋
Deletedmom_68 Merveahmettoprak Emziriyor musun canım? Hata ne peki abur cubur mu düzensiz gece beslenmesi vs?
Themhrmom Cennetkokulum___ gruptan yazdım ben ☺️ ancak haftada bir tartı kuralı varmış bu nedenle cıktım🤦🏻
Merveahmettoprak Deletedmom_68 emziriyorum evet çikolata tatlı çok seviyorum bide aşırı iştahım açık gecede yiyorum bazen
Cennetkokulum___ Zeynepefem motive etmek amaçlı telegramda grubumuz var gelmek isterseniz orada daha aktifiz
Deletedmom_68 Zeynepefem ay yok öyle düşünme lütfen🫶🏻bir gün bozuldu diye yarın niye devam edemeyeceksin ki🙃bugün yemek istediğini yedin sefan olsun yarın devam, lütfen 💜