Deletedmom_68 Barlas_mom 6lı rakamları görmek bile motive etmiştir ben de herhalde 2 haftaya görürüm 6lı rakamları🥰
Deletedmom_68 sadekahve_bitter ya hayır ama sordum🐭 annem bu hafta sonu arnavut böreği yapacak yiyebilir miyim dedim orta boyda bir dilim yanında salata ve ayranla yiyebilirsin dedi. ki biz 2 tepsi falan yaparız dilim de saymayız midemiz nereye kadar alırsa🙈 napalım bu bile ödül benim için
Deletedmom_68 Barlas_mom ne güzel bişi dimi bol eksiler diliyorum bundan sonrası daha kolay😊🌸 bakalım 3 gün sonra ne olacak bu hızla bence 67 görürsün gibi ne dersin😄
Monimommm Deletedmom_68 yaa olacak inşallah canım boyun kaç benim boyum 170 olduğu için ideal kilom 65 yolu yariladim sayılır banada kilo vermişsin diyorlar baya seviniyorum
Deletedmom_68 sadekahve_bitter ya ne diyosun ama yemesem mi diyorum hevesim kursağımda kalacak böyle de🤣
sadekahve_bitter Deletedmom_68 ye bence kısınca hasret kalıyor insan patlama olabiliyor Tabi yine de tercih senin
Deletedmom_68 Monimommm diyetisyenin 60 benim 58🙈 kemiklerim çok ince yapılı olmadığı için 58 kilo tam bana göre oluyor😊
Deletedmom_68 sadekahve_bitter bak o patlamayı 60ı gördüğüm gün yapıcam biliyor musun😄 sabahtan akşama çatlayana kadar yiycem😄
sadekahve_bitter Deletedmom_68 hadi bakalım 😍 Menümü yazam motivasyon için 🙈 11:00 2 dilim tambuğday ekmekle şalçalı kaşarlı tost domates 14:30 küçük muz üzerine züber Türk kahve 16:30 Türk kahvesi soda 17:30 nohutlu salata cacık
Deletedmom_68 sadekahve_bitter afiyet olsun çok güzel😋 ben de yemeğimi yicem birazdan soğusun diye bekliyorum bugün kahvaltıyı atladım çok açım😂