ASK_KOC Deletedmom_68 motivasyon için tam zamanı 🥰 boy kilomuz aynı neredeyse doğum kilolarım yavaşca gidiyor ama biraz hareketlensek hızlı gitse farklı şeyler uygulasak hiçte fena olmaz 😅
Themhrmom Cennetkokulum___ benide ekler misiniz acaba aktif. Olarak diyetteyim 16 kilo verdim hala vermem gereken 10 küsür kilo var
Deletedmom_68 Esen_123 ya bende böyle olsam keşke bak bugün bi artıya geçtim bütün moralim yerle bir oldu😂
Ozlem22tuana Deletedmom_68 AA evet doğgru 😁 bugun tartılamadım ya misafirlikteydim yarın sabah tartılcam aslında bi grup olsa sürekli yediğinizi içtiğimizi atsak haftada bir gün belirlemek tartı kilolarınızı atsak iyi olurdu motivasyon olurdu hepimiz
Hayattumutt Bir türlü motive olamadım 70 kiloyum,164 boy,59 olmak istiyorum…spor yapıyorum ama diyeti yapamıyorum 😅
1civcivinannesi Deletedmom_68 vala uçurumdan yuvarlanır gibi bozuldu hemde eşim bir poşet dolusu abur cubur alıp gelmiş 😂 asla diyet yapmama yardimci olmaz kendisi hep baltalar böyle
Hayattumutt Deletedmom_68 kendimi hep yerken buluyorum😂67 kiloyla hamile kaldım 9 kilo aldım doğumdan 2 hafta sonra 69 dum😅o iki kilo doğum kilosu falan değil bildiğin abur cubur kilosu 😅gebelik boyunca hep sağlıklı beslendim… Düşük korkusu ve yataktaydım 9 ay nerdeyse Kanama vs… Bende çok kilo almamak ve bebeğe yarasın diye hep sağlıklı beslendim Gönlümce yiyemedim 😂 Şimdi doğumdan 2 ay sonra yemeye bir başladım hep yiyip yiyip spor yapıyorum ama midem bağırsağım rahatsız oluyor birde hiçbir kıyafetim istediğim gibi olmuyor 😞 Motivasyonda gelmiyor
Deletedmom_68 Hayattumutt tam tersi olmuşuz ben de hamileyken çok yedim sonrasında yemedim Hayattumutt birde hiçbir kıyafetim istediğim gibi olmuyor burdan yola çıkabiliriz bence🤗
Monimommm Deletedmom_68 bende 73 .10 dum 80 le başladım 3 Eylül xe tam bir ay oluyor sen kaçla başladın