Deletedmom_68 AyyuceNurY ayyy çok sevindim bunu duyduğuma🫶🏻yarıda bırakmak yok olur mu zayıflayana kadar burdayız🥳🥳
Noriye Deletedmom_68 aslinda yapmam lazim mezuram yok alayim sen yapiyormusun ya eskiden gobegimde 3 katman falan cikardi ama simdi baya toparladi ve odem hic kalmadi parmaklarim asiri sisti resmen indi
Summerwine95 Deletedmom_68 ay ben dün yazamadım 5.haftam bitti ve toplamda 8.5 kg gitti😍 belden 11 cm kalçadan 10 cm göbekten 7 cm incelme olmuş bu zamana kadar
Deletedmom_68 Summerwine95 süper gerçekten süper peki bişey dicem hafifledin mi😂ben bildiğin hafiflediğimi hissetmeye başladım🥹
Summerwine95 Deletedmom_68 hafiflemek ne demek çok rahatladım ya😍aynaya bakmak içimden geliyor artık.Hele o kıyafetlerde ki bollasma öfff tadından yenmez😍
Deletedmom_68 Summerwine95 bende daha bollaşma olmadı çünkü kendi bedenimi kabul etmedim genelde sıkacak şeyler aldım ama onlar tam olmaya başladı😂😂 yakında bollaşırlar oh ya şükür🫶🏻
nerops Deletedmom_68 yok psikolojimı bozmasın dıye yapmıyorum ama dun meraktan ustune cıktım 58.7 5 gün önce çıkmıştım 😅❤️
Summerwine95 nerops şu an hiç egzersiz yapmadım bebeğim 6 aylık onunla arada dışarı çıkıyoruz sadece☺️Eskiden çok spor yapardım ama önceliğiniz beslenme olsun.Onu duzenlemezseniz spor ise yaramaz
nerops Summerwine95 cok şükür yeme içmem var ve duzenli arada kaçamaklar var akşama tam ekmek döner yemek 😅😅
Deletedmom_68 nerops ben dün de bugün de 69.9 çıktım şükür 6lı rakamları gördüm 100 gramla da olsa😂 haftaya egzersiz programı ve detox suyu varmış onu merak ediyorum o sıra hızlı gider belki☺️