Deletedmom_68 AyyuceNurY Allah bağışlasın🫶🏻 Bence şu an bile gayet iyi 2 çocukla🧿 Ben tek çocukla pörtledim 😂😂
AyyuceNurY Deletedmom_68 İştah maşallah müko geceleri makarnalar tostlar üşenmeden yapılan tatlılar derken dur diyemiyorum 😃
Acelyarya Deletedmom_68 emziriyorum ama mama da veriyorum. Evet maalesef sarkma oldu benim kolumda falan çatlama vs
sadekahve_bitter Deletedmom_68 oluyor maalesef Tartılıyorum da sanırım tartım gidici Farklı tartıyor hep
Deletedmom_68 CmreKSidar bende bugün 70.8 çıktım ama reglim biraz şişkinliğim var🥹 79.5 la başlamıştım 🫶🏻
sadekahve_bitter Deletedmom_68 pili yeni sayılır az kaldı haftaya gideceğim bakalım bu hafta 4 gün detox programımı yapıcam
Deletedmom_68 AyyuceNurY engel bi rahatsızlık yoksa vermek almaktan daha kolay kuzum ya biz işimize geleni yemeyi seçiyoruz sadece😁😁
Deletedmom_68 Noriye ya öyle görünüyo ama aç kalmıyorum biliyo musun ama saatlerim biraz gecikirse acıktığımı hissediyorum, eskiden hep toktum😁😁
Deletedmom_68 Nergisssss kilo düştükçe vermesi de zor oluyo az kiloyu vermek daha zor biliyorum🙏 sen ne zamandır yapıyorsun