Deletedmom_68 Egemeneslihan Süt olsun diye her şeyi bol bol yemezsen gidiyo inan ki, ilk başlar çok yeme isteği tatlı isteği gelebiliyor insana ama gerek yok hiç az dikkat edersen gidiyor, sen emzirerek spor yapıyorsun bir nevi, vücut kalori yakıyor bol bol
Egemeneslihan Deletedmom_68 evet tatli bir şeyler yeme isteği çok geliyor ya nasıl bastirdiniz o isteginizi peki
Deletedmom_68 Dertliana Ya ben de fırında yaptım ama fazla kaldılar, ondan baya kurudular🤣külü temsili attım o yüzden kocaman köfteydi onlar ne suyu kalmış ne yağı☹️sadece ton balığı mı yedin 🫣
LeoNoa Deletedmom_68 canım o süreçten bu sürece takip edemedim çok giremiyorum kaç kg verdin ve ne kadar sürede acaba ?
Dertliana Deletedmom_68 Ton balığı 1 dilim ekmek 2 ceviz :/ Toplasan 1 parça et etmiyor 😂 Bugün de et sote var 💃🏻 Ama et sote standart bildiğimiz et sote mi acaba? Zeytinyağlı tuzlu salçalı falan acaba? Diyetisyenim pazar günleri cevap vermiyor soramadım da
Misbebegim Deletedmom_68 vücutta sarkma kırışık var mı ben hep zayıf bi insandım evlendikten sonra 10 hamilelikte 20 kilo aldım doğumdan sonra çatlak sarkma kırışıklık oldu derimde .
Noriye Dertliana evet çok güzel diyorsunda Hersey üst üste geldi eşim gün boyu çalışıyor ve bende bebeği uyuyunca asagi iniyorum hemen ama bazen de o gelirse spor salonuna iniyorum cunku 20 dk zor vakit ayırıyorum kimsem yok eşim hariç öyle ama başladığından beri hergun ter attim bugünde yapıldı spor 🫣😂❤️
Dertliana Noriye Doğru söylüyorsun bazen denk gelmeyince gelmiyor işte, ben dün akşam yürüdüm bugün yürümeyeceğim regl günüm kendime tatil verdim 😂
Deletedmom_68 LeoNoa Geçen ay 10unda başladım canım Bu ay 10unda bugün 71 kg çıktım 1 ayda 8,5 kilo verdim
Deletedmom_68 Egemeneslihan İlk listede hurma ve kuru kayısı vardı akşam öğününde de meyve vardı o şekilde İkinci listede meyve ve bitter çikolata var Tatlı isteğimi böyle bastırabiliyorum Kendime engel olmasam yine yerim ama oluyorum😄😄
Noriye Dertliana iyi yapmissin insanda odem olunca zor oluyor 🤗 ben ilk spora basladm aman nasil boyle zor koyuyorum vs eve bir ciktim regl olmusum normalde 2 ayda bir olurdum sok oldum regl gunleri fire iyidir
Deletedmom_68 Dertliana ben normal bildiğimiz et sote yapıyorum akşam yemeklerimde o konuda bi kısıtlama yok 🙃sulu kısımları tüketmiyorum sadece bi de tabağa koyunca biraz bekleyip öyle yiyorum üstündeki yağı suyu biraz daha iniyo tabağa
sadekahve_bitter Deletedmom_68 afiyet olsun Salataya yağ koydurmayan Dyt avokadoya nasıl izin verdi 😆bu arada Anıl limonlu avokado 🥑 basılırım
Udu Deletedmom_68 1 hafta boyunca günde iceceginiz suya ek 1 litre hibiskus cayi tavsiye ederim mesela 3 litre su iciyosanız 1litre hibiskus 2 litre normal su bu sekilde , ve aksam ogunlerinde haftanin 2 gunu 3 kayisi 1 hurma 1 ck chia tohumu 4 yk yogurt karisimi yapin ben cok faydasini gordum diyetisyenle veriyorum listemdekiler bunlar ha birde ananslı yogurt haftanin 3 gunu aksam ogunu olarak bunlar bana baya hizli verdirmisti 105 kilodan 81 e indim 5 ayda ( 56 kilodan 105 lere çıkmış biri olarak cok daha yipratici bi surec)