Dertliana Deletedmom_68 Bu hafta yazmamış bana, 2 gün kurusu var ara öğünlerimde, şu an ona tamah ediyorum :/
Deletedmom_68 Dertliana olsun o da baya şekerli kalıyo kayısıdan ziyade ben baya seviyorum gün kurusunu bağırsakları da iyi çalıştırıyor😂
Deletedmom_68 Egemeneslihan kuzum o zaman sadece sağlıklı beslenmeye odaklan şu an diyetten ziyade, gidecek çünkü o şekilde. 3 ana öğününü ye güzelce aralarda kuruyemiş. bol su hareket o kadar. diyet sütünü etkileyebilir
Noriye Dertliana bence güzel vermişsin evet bazen kendimiz yetmiyoruz bende kendime sinir koyamadığım oluyor bu durumda diyetisyen büyük is görüyor ah spor ve yürümek gibisi yok büyük enerji veriyor ben disarda çok uzun yürüyemiyoruz bnmki 15 dk sonra ağlıyor bebek arabasında artık ona ayak uyduruyorum
Dertliana Noriye İnsana bir defa o motivasyon gelince veriyor ya, yeter ki ilk 2-3 hafta idare etsin. Eşiniz ile paslaşsanız, günde 1 saat çocuğu bırakıp çıksan aslında her anlamda çok iyi gelir sana. Evde Leslie de müthiş etki yaratıyor aslında
Dertliana Deletedmom_68 Yahu senin ki diyet yemeği ise benim akşam yediğim ton balığı ne :/ Bana da 4 köfte var yarın, fırında yapayım olmadı böyle canım çekti şu an 😍
Deletedmom_68 Egemeneslihan Süt olsun diye her şeyi bol bol yemezsen gidiyo inan ki, ilk başlar çok yeme isteği tatlı isteği gelebiliyor insana ama gerek yok hiç az dikkat edersen gidiyor, sen emzirerek spor yapıyorsun bir nevi, vücut kalori yakıyor bol bol
Deletedmom_68 Egemeneslihan Süt olsun diye her şeyi bol bol yemezsen gidiyo inan ki, ilk başlar çok yeme isteği tatlı isteği gelebiliyor insana ama gerek yok hiç az dikkat edersen gidiyor, sen emzirerek spor yapıyorsun bir nevi, vücut kalori yakıyor bol bol
Noriye Dertliana evet çok güzel diyorsunda Hersey üst üste geldi eşim gün boyu çalışıyor ve bende bebeği uyuyunca asagi iniyorum hemen ama bazen de o gelirse spor salonuna iniyorum cunku 20 dk zor vakit ayırıyorum kimsem yok eşim hariç öyle ama başladığından beri hergun ter attim bugünde yapıldı spor 🫣😂❤️
Deletedmom_68 Dertliana Ya ben de fırında yaptım ama fazla kaldılar, ondan baya kurudular🤣külü temsili attım o yüzden kocaman köfteydi onlar ne suyu kalmış ne yağı☹️sadece ton balığı mı yedin 🫣
Egemeneslihan Deletedmom_68 evet tatli bir şeyler yeme isteği çok geliyor ya nasıl bastirdiniz o isteginizi peki
LeoNoa Deletedmom_68 canım o süreçten bu sürece takip edemedim çok giremiyorum kaç kg verdin ve ne kadar sürede acaba ?
Dertliana Deletedmom_68 Ton balığı 1 dilim ekmek 2 ceviz :/ Toplasan 1 parça et etmiyor 😂 Bugün de et sote var 💃🏻 Ama et sote standart bildiğimiz et sote mi acaba? Zeytinyağlı tuzlu salçalı falan acaba? Diyetisyenim pazar günleri cevap vermiyor soramadım da
Misbebegim Deletedmom_68 vücutta sarkma kırışık var mı ben hep zayıf bi insandım evlendikten sonra 10 hamilelikte 20 kilo aldım doğumdan sonra çatlak sarkma kırışıklık oldu derimde .