Deletedmom_82 silaa66 güzel kalpli arkadaşım benim 🤍 başın sağolsun rabbim kızını eşini yakınından ayırmasın yüzün hep gülsün 🤍
34663466 silaa66 cok cok uzuldum canım Allah’ım mekanını cennet etsın ıns Nur ıcınde yatsın. Cok zor bı surec
Nazikomom silaa66 Annen nurlar içinde yatsın başın sağ olsun 🙏🏻 dilerim ki bundan sonraki yaşamın güzel geçsin rabbim çocuğunu sana bağışlasın.mutlu,huzurlu sağlıklı en önemlisi sağlıklı bir ömür geçirin ❤️güzel anne
slkmsncemile silaa66 Gelecek, tek isteğim var buraya yazayım, 10 kasımda doğurmak istiyorum, kaderi benzemesin ama karakteri huyu suyu benzesin abime ❤
Kaynanasevmem silaa66 Sılaam postu gördüğümden beri ne yazacağımı bilemedim.. ne denirki😔 Allah cennette kavuştursun sizi. Okurken yaşadım hepsini allah sabır versin, o güzel yüreğin bir daha acılar yaşamasın 🤍
piremsesssannesi silaa66 okurken boğazım düğümlendi diyecek bir şey de bulamadım Allah sana evladına sevdiklerine uzun ömür versin inşallah
Deletedmom_70 silaa66 canım başın sağolsun🥺 herkesin kendine göre öyle imtihanları varki. Burda güleriz konuşuruz sanki hiç derdimiz yokmuş gibi ama kimsenin bilmediği neler var değil mi. Rabbim cennette kavuştursun sizleri. Rabbim sana da minik yavruna da hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin 🌺
NilDua silaa66 mekanı cennet olsun benim annemde öldü acısını bilirim çok zor. Allah sana da sabır versin🤲🏼