Bebitom_3 Deletedmom_65 biz 5-6 aylıkken boyun simidiyle çok rahat etmiştik ama sizinki büyük bilmiyorum… gölgelikli simidi kızımda almıştım. Çocuk çok yukarıda kalıyor sadece bacakları giriyor. Ben mymini kolluklardan aldım.
Ilay1710 Biz simitle daha rahat ettik ama şimdiki aklım olsa ikisini de almazdım çünkü bebek her durumda kucakta giriyor çünkü ister istemez simit ya da boyun simidiyle sıkılıyolar
Usnac1995 Deletedmom_65 yani mayoda olur bikinide olur o minnak popişe 😍 ama dediğim gibi o kolluları giydirmesi bir dert kurutması bir dert ve çocuğu üşütüyor birde denize temas etse vücut daha iyi. Kremde almışsınız güzelce sürersiniz her girmeden önce hiç bir şeycik olmaz
Deletedmom_65 Usnac1995 kolludan vazgeçtim hasema gibi hasema usutuyor o yüzden ipli bikini almayi düşünüyorum 🌸 muslin panço da aldım muslin kolay kurur diye her türlü kullanilir 🌻 muslin şapka aldım kızimin kafasu normalde çok terler diye düşündüm kendisininde şapkası var kot kumaşı ama
Mylittlepearl Deletedmom_65 üçünü de aldım ben ama hepsinden nefret etti😅 Boyun simidinde çok rahatsız oldu. Simiti de suya vuramadığı için hiç sevmedi. En rahat şu batmayan kolluklar oldu ama onlar içinde biraz küçük kaldı su yutuyor yüzerken. Ne kadar 8 ay üstü yazsa da üzerinden 11 kg üstü yazıyor. Kızım 11 aylık 9 kg pek olmadı yani. Sonuç olarak kucakta sokmaya devam😁
Deletedmom_65 Mylittlepearl swimtrainer almayı düşündüm onu denediniz mi bide mayo olarak ne kullandınız onerebileceginiz var mı
Mylittlepearl Deletedmom_65 bi onu almadım 😁Simitle onun arasında kalmıştım ama simittense o daha mantıklı bence suya dokunabilir çünkü. Mayoyu normal mayo aldım ya çok sokmuyorum zaten. Bunu bile ıslakken çıkarması zor oluyor uzun kollu filan daha da zor bence. Azcık güneş görsün bir şey olmaz d vitamini alır😬
MamaBearGigi Deletedmom_65 biz bu ikisini kullandık, ama bi süre sonra çıkar giydir yoruyor, o yüzden spf sürüp bezle denize soktuk 🙈
Deletedmom_65 MamaBearGigi bikini alsam mı ilk tatilimiz olduğuna güzel pozlar çekmek istiyorum. Kısa kollulu hasema gibi oluyor diye düşünüyorum onda usunuyor güneş kremi mustelanin sinek koruyucu olarakta incianin aldım.
MamaBearGigi Deletedmom_65 yerinizde olsam bi tane öyle cicili bicili mayo-bikini bi tane de şort yarım kollu tulum alırdım yüzdürmek için, diğerleriyle de daha çok foto çekilir
Cagka Bende kolluk , gölgeli ve swimtranier mi alayım çok kararsız kaldım 17 aya girecek gideceğimiz zaman gölgeli yelken görevi demişler haklılar korktum kolluk içinde erken sanırım swimtranier alıcam sanırım bende burda bekleyeyim 😌
Pinar_kb Deletedmom_65 benim kızım 11 aylıkken gölgelikli simide bayılmıştı 😊 Boyundan olanı hiç denemedim
Zeynepinnannesii26 Deletedmom_65 bebeğimin 11. ayında tatile gideceğiz 10 gün sonra, o boyun simitleri beni korkutuyor ya sanki acıyormuş boğulacakmış gibi hissediyorum bebeklerde, o yüzden uv gölgelikli simit aldık