Mylittlepearl Deletedmom_65 bi onu almadım 😁Simitle onun arasında kalmıştım ama simittense o daha mantıklı bence suya dokunabilir çünkü. Mayoyu normal mayo aldım ya çok sokmuyorum zaten. Bunu bile ıslakken çıkarması zor oluyor uzun kollu filan daha da zor bence. Azcık güneş görsün bir şey olmaz d vitamini alır😬
Pinar_kb Deletedmom_65 benim kızım 11 aylıkken gölgelikli simide bayılmıştı 😊 Boyundan olanı hiç denemedim
Zeynepinnannesii26 Deletedmom_65 bebeğimin 11. ayında tatile gideceğiz 10 gün sonra, o boyun simitleri beni korkutuyor ya sanki acıyormuş boğulacakmış gibi hissediyorum bebeklerde, o yüzden uv gölgelikli simit aldık
O1Anne Deletedmom_65 ben gölgelik li deniz simidi aldım kızıma henüz elime ulaşmadı ama yorumlarına baktım çok memnun kalınmış😊 boyun simidini bazı bebişler sevmeyebilir
MamaBearGigi O1Anne yüzme bezi de vardı, ama öğrendik ki o sadece kakayı tutuyormuş, çiş vs yaparsa akıyormuş bezden. O yüzden ben içine yüzme bezi üstüne de normal bez bağladım.
Lenali Tek kolluk yeterli diye düşünüyorum ama bebeğinizi siz tanıyorsunuz . Eğer içiniz rahat etmeyecekse gölgelikli rahat oturabildikleri simitler var ben kullandım 4 aylıkken gayet güzeller