tubabdullah Asilveannesi merhaba fiyatını öğrenebilir miyim ben doktoruma sordum her söz için 300 lira istedi
Ysmn18 Ysmn18 kesinlikle bende asi yaptırma taraftariyim rota virüsü gerçekten fena benim arkadaşımın oğlu geçirdi çocuk hala kilosunu toparlayamadı
[silindi] Bebekaslan bebeginiz kac aylik tahlilde cikmayabiliyo genelde cocuk doktorlari kabul etmiyo alerji doktoruna gitmenizi oneririm
[silindi] Bebekaslan bizde ne kanda ne gaitada ne de deride çıktı deride sadece yumurtaya çıktı 3.5 aylikken bakildi 6aydan once genelde çıkmıyo aslında sikayetler onemli testlerden ziyade
Babybaby45 Bebekaslan inek sütü alerjisi ne yazıkki akşam yediklerinzden azmş olablr kıyamam süt ve ürünlerini bir süre tüketmeyn ve diyet yapın düzelecektr muhakakk rabbm sizede şifa versn
Bebekaslan [silindi] internette çokta olumsuz bilgiler okudum rota aşısı ve alerjik bebeklerde olumsuz sonuçlar atabiliyormuş sizede öyle oldumu yani aşıdan sonraki ayda falan
Sariiannee Bebekaslan Aşıdan değildir büyük ihtimal.Aşı bebeğiniz için çok gerekli ve faydalıdır.Besin alerjisi olabilir
[silindi] Bebekaslan aşıdan sonra mukus arttı hem alerji doktoru hem de gastroenterolog yaptirmasaydiniz keşke dedi bagirsaklarin dengesini bozuyomus bizimki hem cilt hem bagirsak tepkili zaten
Bebekaslan [silindi] şuan cok üzgünüm gerçekten pişmanım yani doktorumuz iyi biri şuana kadar sıkıntı yaşamamıştık inşallah bebeğimde olumsuz şeyler olmaz bir anne olarak çok vicdan azabı duyuyorum
Omurbuglem Bebekaslan kabız olmustur cnm çatlamıştır poposu bende kızımı o yüzdwn cok götürdüm doktara hwleki kız cocgu insan korkuyo ama bsy yoktu şükür smdi oglum var ondada oluyo
[silindi] Bebekaslan ben de çok pişman olmuştum ama hiç gerek yokmuş yani yaptirmasam iyiydi ama yapacak bsy yok insallah bebeginiz alerjik degildir ki oyleyse de çaresiz dert degil geçecek 🙏🏻🙏🏻
Omurbuglem Bebekaslan hayır aşıyla alakalı olmadgını söledi doktor. Belki aşı kabızlıgnı artırmıs olablir oda zorluodur