12345_6789_ Cansu08 canım benimkide aynı 3 ay 16 günlük hatta mamanın arkasındaki beslenme saatleri ve cc leri yazıyo ama ne saati düzenli nede cc leri tutuyor bu konuda bende muzdaripim 120 cc içiyor bazen 2 buçuk 3 bazende 4 yada 5 saatte veriyorum gece uykusuna geçince 5 saatte hatta bazen 6 7 saati bile bulabiliyor bilmem nekadar doğru yapıyorum 🤔😯
Beri Aselsmom_1 ben 8 aylık bebeğime arpa şehriye ve yoğurt verdim sabahtan beri bebeğim karın agrısından bembeyaz oldu yanımdakilerde güya çoluk çocuklu bişey olmaz şehriyeden ver ver dediler basıl Bircan yapıyorum 😢😢😢😢
ADE Beri ben şehriye, makarna, ekmek gibi şeyleri ne kızım bebekken yani 1 yaşına kadar vermedim. Oğlum 10 aylık ona da vermedim. Sebze Çorbalarına pirinç, bulgur veya ruşeym koyuyorum.
Esraogey Semrakrhn38 bu kitaptan ben de sipariş vereyim ama sipariş gelene kadar bana da gönderebileceğiniz tarifler var mı ? Bebeğim iki ayda sadece 300 gram aşmış 5 ay 22 günlük neler yapabilirim kilo alımı için var mı önerileriniz
Esraogey Semrakrhn38 ek gıdaya yeni başlıycaz bu Arada anne sütü arada mama veriyordum ama ikisi de yaramıyor artık sütüm de azaldı zaten eskisi gibi değil ek gıdaya geçicem bu yüzden
Gulsahagah EsrAlp bence bi emzirme akademisine bakın facebookta grupları var. Hepsi emzirme uzmanı hemşire ve gece emmesinin çok önemli oldugunu söylüyorlar. Gece süt yağlı ve daha farklı üretildiği için. Tabii zırt pırt emzirmek değil atıyorum gece 2kez gbi.
Pretttmom BuseK gerçekten korkmaya başladım bazen yapıyorum pirinç filan öyle gidiyor ama bazen de kalıyor kızarıyor kimini yutuyor kimini çıkarıyor yanı ben erişte verebilir miyim ki
BuseK Pretttmom sizin bebeğinizin ağzında çevirebilmesine bağlı ben en başından beri hep pütürlü halde parçalayıp ağzında çiğneme becerisi kazancağı şekilde Verdim hep o yüzden çabuk öğrendi , siz ilk zaman alıştırdıysanız tekrar yavaş yavaş alıştmanız gerekir instagramda blw bebeği var ordan da destek alabilirsiniz güzel bi sayfa
GUBILIK aysegull benımkı de 13 aylık olana kadar hersey yedi. İstisnasız. 14 aylıgız. 1 aydır patates salatalık dısında hiçbirsey yemiyor. Umarım sizinki devam eder.
doruknaz BuseK bende aynı yaptim ilk verdiklerim hep pütürlüydu. 5 buçuk aydan beri şimdi 7 aylığız eti falan veriyorum.dondürüp duruyor ağzında yutana kadar 😁
Semrakrhn38 Esraogey 6. aya gelmissiniz 3 gun kuraliyla verin taddirin bncede bnmde oyle sutum azaldi emmedi meme reddi yasadm mama veriyordm 5. aya girdim ebe verebilirsin artik dedi suan 5 ay 17 gunluk yogurt sebze meyve taddirdm corba veriyorum yavss yavas