Bal38 Melis22 kendini boşa yoruyorsun doktorumuz gelişimi kilosu gayet iyi dedi de geç görümcen öyle dediğinde hatta gülerek zayıf olsun sağlıklı olsunda de bırak o sinir olsun 😉😊
Melis22 Neslihan1903 evet doktorumuz mama önerdi ilk aylarda hala daha devam ediyoruz ama sık vermiyorum 3 kere falan
Bal38 Melis22 rica ederim ne demek dediğimi dene ama onlar senin üzüldüğünü kafaya taktığını konuşmalarından cevaplarından anladıkları için o noktadan vurmaya çalışıyorlar
Melis22 EcrinMelek1- evet aslında üzülerek herkesin bu zorbalığa uğradığına daha Fazla şahit oldum halbuki en hassas noktamız evlatlarımız
Blnmyndnklm Melis22 benim bebegim erkek 7aylikken 7.700 du kilosu boyuda o civar seninki kiz gayet iyi Bebegin kilosu persentil egrisine gore degerlendirilir gorumcene gore degl sakin fazla mama vermeyin
Melis22 Blnmyndnklm teşekkür ederim persentil göre iyi baktığımda 🌼 anne sütünü daha çok alıyor günlük
EcrinMelek1- @Melis22 aynen öyle o yüzden ben kulaklarımı tıkamayı başardım bu sayede kızımla daha güzel ilgileniyorum daha güzel vakit geçiriyorum kızım mutlu ben mutlu 💪 etrafımdaki gereksiz insanları dinleseydim belkide hem lohusalık dönemim hemde şuana kadar ki zaman boşa geçmiş olacaktı
Melis22 EcrinMelek1- ne güzel tebrik ederim kendinizi kontrol etmeyi başarmışsınız çok mutlu günler geçirin bebeğinizle 🌼❤️
UmayDuru61 Melis22 benim kızım şuan 4 buçuk aylık beş buçuk kilo herkese kalsa çok zayıf , ama zaten 37. Haftada 2720 doğdu , doktora görr kilosu gayet normal . Çocukları tombalak yapmalarindaki amacı hiç anlamış dgilim . Sağlıklı olsun zayıf olsun