Melis22 Neriucan destek olmaktan çok köstek oluyolar ne kadar insanın canı sıkılmış üzülmüş zaten bebek bakmak çok zor sizin maşallah ikiz olmuş eminim ki daha zor yardımcı olacaklarına enerji emiyorlar kimse sizin ne kadar mücadele ettiğinizi bilmiyor geliyor beyinsiz aklıyla 2 sn konuşuyor zehir ediyor herşeyi
Melis22 EcrinMelek1- evet aslında üzülerek herkesin bu zorbalığa uğradığına daha Fazla şahit oldum halbuki en hassas noktamız evlatlarımız
Neslihan1903 Melis22 benim kızım 35 haftalık doğdu 2580 gr 7 aylıkken 7600 gr di boyu 71 santimdi yani bebeğinizin kilosu boyu gayet normal mama neden veriyorsunuz zayıf dediler diyemi yoksa doktor mu söyledi
Melis22 Neslihan1903 evet doktorumuz mama önerdi ilk aylarda hala daha devam ediyoruz ama sık vermiyorum 3 kere falan
Lkjhgfdsa Melis22 benim kızım bir buçuk ay erken doğdu 2 kiloydu doğduğunda şuan 11 aylık 10 aylık muayenesinde 8 kilo çıkmıştı ve benim bebeğim yiyen de bir bebek öyle yemek yemiyor falan değil ona rağmen 8 kilo ve senin bebeğinden kaç ay büyük olmasına rağmen sağlığı sıhhati yerinde olsun kilo çok önemli bir şey değil sıkma bunun için canını
Bal38 Melis22 kendini boşa yoruyorsun doktorumuz gelişimi kilosu gayet iyi dedi de geç görümcen öyle dediğinde hatta gülerek zayıf olsun sağlıklı olsunda de bırak o sinir olsun 😉😊
Bal38 Melis22 rica ederim ne demek dediğimi dene ama onlar senin üzüldüğünü kafaya taktığını konuşmalarından cevaplarından anladıkları için o noktadan vurmaya çalışıyorlar
Blnmyndnklm Melis22 benim bebegim erkek 7aylikken 7.700 du kilosu boyuda o civar seninki kiz gayet iyi Bebegin kilosu persentil egrisine gore degerlendirilir gorumcene gore degl sakin fazla mama vermeyin
Melis22 Blnmyndnklm teşekkür ederim persentil göre iyi baktığımda 🌼 anne sütünü daha çok alıyor günlük
EcrinMelek1- @Melis22 aynen öyle o yüzden ben kulaklarımı tıkamayı başardım bu sayede kızımla daha güzel ilgileniyorum daha güzel vakit geçiriyorum kızım mutlu ben mutlu 💪 etrafımdaki gereksiz insanları dinleseydim belkide hem lohusalık dönemim hemde şuana kadar ki zaman boşa geçmiş olacaktı
Melis22 EcrinMelek1- ne güzel tebrik ederim kendinizi kontrol etmeyi başarmışsınız çok mutlu günler geçirin bebeğinizle 🌼❤️
UmayDuru61 Melis22 benim kızım şuan 4 buçuk aylık beş buçuk kilo herkese kalsa çok zayıf , ama zaten 37. Haftada 2720 doğdu , doktora görr kilosu gayet normal . Çocukları tombalak yapmalarindaki amacı hiç anlamış dgilim . Sağlıklı olsun zayıf olsun