Nurannee- mutsuzanne__ ayy kokoreç tabikiii. Hamileyken yiyemedim. Doğurayım ilk kokoreç yicem dedim 6 aydır nasip olmadı yemek 😂😂
mutsuzanne__ Patron1bebeginannesi kokareç hiç yemedim yemek istiyorum tabi mumbar şeklinde yedim ama diğer türlü yemedim inşallah yerim
mutsuzanne__ Busragokceberra ben niye bilmediğim yemeklerin isimlerini şimdi öğreniyorum 😂😂kavun dolması gördüm ama hiç yemedim yemem diye düşünüyorum bana hitap etmiyor şıhıl mahşi ilk defa duydum
Busragokceberra mutsuzanne__ Kavun dolması yaptım daha önce tatlı ve et yiyebilecekler için iyi ben de sevdim.Şıhıl mahşi ise kabak dolması sadece içinde kıyma baharatlı,nohut falan var
Bugleminannesi28 mutsuzanne__ Aşure ve çiğ köfte olsa da nar ekşisi ne bandıra bandıra yesem sjajsjsj😂
Bebegim_28 mutsuzanne__ midyeyi bi tek ben mi sevemiyorum acaba yutamıyorum bile çıkarıyorum 🤭🤭eşim bayılır mesela.. Yemek değil de künefe üstü dondurma offf 😬😬
mutsuzanne__ Bebegim_28 ha balık ha midye farketmez tadları benziyor beni kokusu cezbediyor bende künefe sevmem 😂
35lavanta mutsuzanne__ Dediğim gbi 4 yıldır hiç yemediğim için fiyatlar nasıl bilmiyorum ama bukadar özleme az bile olda yerim 😂
mutsuzanne__ 35lavanta 4 yıldır yememe sebebin nedir merak ettim hadi ben fiyatlarından yiyemiyorum ya senn
Bebegim_28 mutsuzanne__ yaa zevkler çok değişiyor🤭 iki defa yedim midyeyi daha doğrusu yemeye çalıştım yiyemedim yani yutmak bile zor geldi çıkardım öyle diyim😂