eylulyagizmoms_ Sinemalin bende bekliyorum bakalım 😂 kızımın gözleri koyu yeşildi şimdi kahve oldu ama erken dönmüştü 4 aylıkken falan
Tubatgn silaa66 Koyu yeşil gibi ela olabilir herhalde yavrum, ben rüzgardan biliyorum mavi doğdu mavi kaldı 😃
iki_prens_annesi_ eylulyagizmoms_ sizinki değişmez gibi duruyor ama belli de olmaz benim oğlumun yemyesildi şuan ela
Ceylanbebek27 eylulyagizmoms_ Benim oğlumun gözleri yeşildi dönmeyecek bir renkli asla ,7 aylıktan sonra gözleri dönmeye başladı Şuan 11 aylık ela gözleri
momybaby eylulyagizmoms_ bizim ki yesilimse renge döndü. esimle biz kahveyiz. ailede maviler var. 2.5 yas en az 1 yastan sonra belli olur su an daha çok erken
iki_prens_annesi_ eylulyagizmoms_ yok yok 3 buçuk yaşında zamanla açıldı sürekli değişiyor ne zaman sabit kalcak merak ediyorum
Ceylanbebek27 eylulyagizmoms_ profil resmimdende görebiliyorsan evet yeşildik ela olduk baba yeşil gözlü olmasına rağmen 😃Baya yolunuz var aynen 😄
eylulyagizmoms_ Doga0812 bu renk bana da dönmez gibi geliyor çünkü babaannemin gözlerinin aynısı kopyası. Ama bazıları döner diyor bakalım demekki zamanla öğrenicwz 😅
Zeynepp054 eylulyagizmoms_ Değişmez sanmıyorum. boncuk gözlü maşallahh ♥️ bende çok isterdim renkli olsun diye ama kara gözlü bi kızım var 😍 kızımın gözlerinide herkes beğenir maşallah zeytin gözlü çok güzel falan derler hatta ☺️
eylulyagizmoms_ Zeynepp054 maşallah 🥰🧿 benimde kızım koyu yeşil gözlü doğdu 4. Ayda kahverengi oldu ama tam kahve değil baş rengi gibi eşimin gözlerine benziyor 😅
Anr5155 eylulyagizmoms_ ergenliğe kadar değişebiliyor göz rengi kardeşimin gözü liseye giderken siyahtan yeşile döndü
Summerwine95 eylulyagizmoms_ bu göz dönmez artık.Masallah baya maviş😍benim kiz maviydi mesela 4.5 aylık elaya dönüyor belli ama sizi ki çok net mavi