Kereminannesiii eylulyagizmoms_ ailede varmış bolca da dua etmişsiniz. Kalır Allah’ın izniyle benim gözlerimde yeşil anne tarağım hep renkli baba tarafımda öyle. Eşimin ailesinde de renkli gözlü çok ama eşim kahverengi gözlü iki çocuğumunda gözleri kahverengi ☺️
ppzeynep eylulyagizmoms_ Bebeğimin gözleri maviden elaya döndü ama sizinkinin hareleri bile belli. Dönmeyeceğini düşünüyorum.🧿
Tubatgn silaa66 Koyu yeşil gibi ela olabilir herhalde yavrum, ben rüzgardan biliyorum mavi doğdu mavi kaldı 😃
Deletedmom_110 eylulyagizmoms_ kahveye değil ama değişiyor kızımın değişti böyleydi böyle oldu 4 aylıktı bu resimde şimdi 5 yaşında aman sağlıklı olsun da gözü mözü önemli değil😀😀
eylulyagizmoms_ Deletedmom_110 yaa bin kere maşallah şimdiki göz rengi çok güzel bence 😍 tabi öncesi sağlık ama Bi renkli göz hayalim var gerçek olsun yani 😂
tatlibiranneo Deletedmom_110 allahhımmm maşallah o saçlar ne öyle ya çok tatlı ya bin kere maşallah 😍😍😍
Sinemalin eylulyagizmoms_ benim ilk kızımın gözleri maviydi 9uncu aya kadar mavi kaldı sonra ela oldu bir yaşında tamamen değişti kahve oldu şimdi 6aylık diğer kızımın gözleride sizin oğlunuzun gözleri gibi maşallah 🧿 oda değişecek sanırım 😂 umarım degişmez
eylulyagizmoms_ Sinemalin bende bekliyorum bakalım 😂 kızımın gözleri koyu yeşildi şimdi kahve oldu ama erken dönmüştü 4 aylıkken falan
iki_prens_annesi_ eylulyagizmoms_ sizinki değişmez gibi duruyor ama belli de olmaz benim oğlumun yemyesildi şuan ela
Ceylanbebek27 eylulyagizmoms_ Benim oğlumun gözleri yeşildi dönmeyecek bir renkli asla ,7 aylıktan sonra gözleri dönmeye başladı Şuan 11 aylık ela gözleri
momybaby eylulyagizmoms_ bizim ki yesilimse renge döndü. esimle biz kahveyiz. ailede maviler var. 2.5 yas en az 1 yastan sonra belli olur su an daha çok erken
iki_prens_annesi_ eylulyagizmoms_ yok yok 3 buçuk yaşında zamanla açıldı sürekli değişiyor ne zaman sabit kalcak merak ediyorum