silaa66 eylulyagizmoms_ evet maviden döndü 🤍 benım kızım da 2 aylık suan boyle aılede mavı yok bizde 😂🤍 amaa baba tarafı renklıymısse okumamıstım orayı dönmeyebilir aılede varmıss sonucta
eylulyagizmoms_ Kereminannesiii benim eşimin göz rengi bal rengi gibi çok güzel kendim kahverengi gözlüyüm hep renkli gözlü çocuğum olsun istemiştim tabi önce sağlıklı olsun da 😂 inşallah dediğiniz gibi olur değişmez 🥰
Kereminannesiii eylulyagizmoms_ ailede varmış bolca da dua etmişsiniz. Kalır Allah’ın izniyle benim gözlerimde yeşil anne tarağım hep renkli baba tarafımda öyle. Eşimin ailesinde de renkli gözlü çok ama eşim kahverengi gözlü iki çocuğumunda gözleri kahverengi ☺️
queen_mom eylulyagizmoms_ benim eşimin de göz rengi bal rengi kızımın göz rengi de mavi ben kahverengi 😅
Deletedmom_71 eylulyagizmoms_ bu dönmez bence masallah kuzuma 😍 benm gözler mavi oğlumda renkli gozluydu 7. Aydan sonra döndü 🥲😁
ppzeynep eylulyagizmoms_ Bebeğimin gözleri maviden elaya döndü ama sizinkinin hareleri bile belli. Dönmeyeceğini düşünüyorum.🧿
Tubatgn silaa66 Koyu yeşil gibi ela olabilir herhalde yavrum, ben rüzgardan biliyorum mavi doğdu mavi kaldı 😃