Sunsonne Zeynepcndr3 Ah çok acı.. Bugün benim kuzenleriminde düğünü vardı. Sabah berbere damat traşı adetini yerine getirmeye giderken abimle kuzenim kaza yaptılar. Çok şükür bir şeyleri yok maddi zarar var ama ömrümden ömür gitti yani kazayı duyunca. Onları görmeden içim rahat etmedi. Başınız sağolsun.
Zeynepcndr3 Sunsonne Keşke maddi zarar olsa herşey keşke 😔 çok sağol canım , kuzenlerine de çok geçmiş olsun allahım beterinden korusun herkesi 🙏🏻
Zeynepcndr3 Mrs-Turkk çooook çok kelimeler kifayetsiz kalır ne desek boş 😔 bi daha o yok ,dün gülerken kız kıza yatarken şimdi toprakta yatıyor buna nasıl inanılır çok acı , çok sağol canım benim Allah razı olsun 🙏🏻
Zeynepcndr3 2-prensannesi Amin inşallah canım benim çok sağolun 😔🙏🏻 Onlara çocuklarımıza her zaman sıkı sıkı sarılalım 🥺 hayat o kadar anlık ki keşke çocuklar anneler hep yaşasa içim yanıyor onlara gidene ayrı kalana ayrı yanıyor insan :(
2-prensannesi Zeynepcndr3 çok haklısın canım ateş düştüğü yeri yakıyor rabbim kimseye anne baba evlat acısı yaşatmasa keşke ama ölümlü dünya elimizden gelen tek şey bol bol duacıları olmak 🥺
Zeynepcndr3 pitircik2019 Çok sağol canım Allah razı olsun 🙏🏻 Biri hatırlayacak yaşta 7 yaşında diğeri 3 anca o ilerde hatırlamıycak malesef :( annelerine çok düşkünlerdi dün düğünde sarılıp durmuşlar anne seni çok özledik diyip 🥺 sanki veda gibi öpüp durdular annelerini 😔
pitircik2019 Zeynepcndr3 her ikisi de hatırlayacak yaşta üzgünüm 🥺 psikolojik destek aldirirlar umarım , çocuklara uygun bir dille anlatılmalı. Allah’ım acılarını dindirsin , inşallah çok çok güzel yerlere gelirler.
Zeynepcndr3 visneli_turtam Çok teşekkür ederiz canım benim Allah razı olsun 😔 amin inşallahh 🙏🏻 Gerçekten öyle hala şaka geliyo inanamıyoruz diyecek söz yok 😔
2lokum_moms Zeynepcndr3 ahh yaa yavrularıma kıyamam Allahım yardımcıları olsun bi ömür iyi insanlarla karşılarlar inşallah 😭
Zeynepcndr3 2-prensannesi Malesef öyle canım maalesef hayatın gerçekleri 🥺 ama yaşayınca bire bir ne kadar gerçekler de olsa kabul edemiyor insan 😔 dualarımız hep onunla olucak 🙏🏻♥️
haticenurrrR Zeynepcndr3 başınız sağolsun öncelikle. Bu olayı biliyorum bizde çok üzüldük gelini de tanıyorum o kadar çok üzüldüm ki Allah sizlere ailesine sabır versin mekanı Cennet olsun 🙏🌺
Zeynepcndr3 haticenurrrR Çok teşekkür ederim canım 🙏🏻 Amin inşallahh 🤲🏻 Tesadüfe bakın burdan tanıdık birininı çıkması şaşırtıyor beni neredensiniz ben memleketim de yaşamıyorum ama herkes orada kalplerimiz birdi 😓
haticenurrrR Zeynepcndr3 Afyonda yaşıyorum canım ışıklarda. Evet bende görünce şaşırdım 😥yazmak istedim daha hâlâ etkisindeyim biz böyleysek ailesi nasıldır kim bilir.Allahım sabır versin gerçekten çok Zor gelinde arkadaşımdı eskilerden tanırım.sen nerde yaşıyorsun
Birdunyabircennetannesi Zeynepcndr3 İnna lillahi ve inna ileyhi raciun Başınız sağolsun Rabbim geride kalanlara sabır versin
Zeynepcndr3 haticenurrrR Yaa 🥰 ışıklarlı afyonluyum bende canımm ama 3 yaşından beri İzmir’de yaşıyoruz yazları arada geliriz gelmeyiz öyle evlenmeden önce daha sıktı tabi çok şaşırdım burda bile denk geliyor demek 🥰 çok zor çok halamın kızları canım kuzenlerim 😔 ben burdan ağlaya ağlaya öldüm benim sağdıcım dı hem de kuzenim uzakta da olsak hep severiz gelince can ciğeriz yaşamaları mutlu olmaları yetiyordu şimdi yok halam herkes perişan şoktayız hala yaşıyor gibi geliyor Allah kimseye yaşatmasın 😔