TheMomm Zeynepcndr3 Çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbım geride kalanlara sabir versin 🙏
2lokum_moms Zeynepcndr3 kıyamam ya Allahım mekanını cennet eylesin çocuklarını korusun inşallah geride kalanlara sabır versin inşallah babaları hem anne hem baba olur kıyamam küçücük öksüz kalmışlar 😭😭😭 kaç yaşındalar
Zeynepcndr3 2lokum_moms Çok sağol canım benim amin inşallahh 😔 Allah razı olsun 🙏🏻 Biri 7 biri 3 yaşında anca :(
MommysMini Zeynepcndr3 bugün sürekli böyle haberler görüyorum mahvoldum Allah kalanların yardımcısı olsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm
Zeynepcndr3 MommysMini Malesef arttı böyle şeyler bizi de buldu 😔 çok sağol canım Allah razı olsun 🙏🏻
Meriyys Zeynepcndr3 Zeynepcndr3 nur içinde yatsın inşallah Allah sizlere sabır versin, çocuklar içinde ayrı üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin.. Çocukların bahtı hayırlı olsun inşallah..
2lokum_moms Zeynepcndr3 ahh yaa yavrularıma kıyamam Allahım yardımcıları olsun bi ömür iyi insanlarla karşılarlar inşallah 😭
Zeynepcndr3 ElisaMom__ Kıyamam size 😔 amin inşallahh canım çok sağolun 🙏🏻 Çok genç daha ömürün yarısı bile değil di :( 27 yaşında gencecik içim yanıyor o çocuklar eşi aklımdan çıkmıyor
Sunsonne Zeynepcndr3 Ah çok acı.. Bugün benim kuzenleriminde düğünü vardı. Sabah berbere damat traşı adetini yerine getirmeye giderken abimle kuzenim kaza yaptılar. Çok şükür bir şeyleri yok maddi zarar var ama ömrümden ömür gitti yani kazayı duyunca. Onları görmeden içim rahat etmedi. Başınız sağolsun.
Zeynepcndr3 Sunsonne Keşke maddi zarar olsa herşey keşke 😔 çok sağol canım , kuzenlerine de çok geçmiş olsun allahım beterinden korusun herkesi 🙏🏻
Zeynepcndr3 Mrs-Turkk çooook çok kelimeler kifayetsiz kalır ne desek boş 😔 bi daha o yok ,dün gülerken kız kıza yatarken şimdi toprakta yatıyor buna nasıl inanılır çok acı , çok sağol canım benim Allah razı olsun 🙏🏻
Zeynepcndr3 2-prensannesi Amin inşallah canım benim çok sağolun 😔🙏🏻 Onlara çocuklarımıza her zaman sıkı sıkı sarılalım 🥺 hayat o kadar anlık ki keşke çocuklar anneler hep yaşasa içim yanıyor onlara gidene ayrı kalana ayrı yanıyor insan :(
2-prensannesi Zeynepcndr3 çok haklısın canım ateş düştüğü yeri yakıyor rabbim kimseye anne baba evlat acısı yaşatmasa keşke ama ölümlü dünya elimizden gelen tek şey bol bol duacıları olmak 🥺
Zeynepcndr3 pitircik2019 Çok sağol canım Allah razı olsun 🙏🏻 Biri hatırlayacak yaşta 7 yaşında diğeri 3 anca o ilerde hatırlamıycak malesef :( annelerine çok düşkünlerdi dün düğünde sarılıp durmuşlar anne seni çok özledik diyip 🥺 sanki veda gibi öpüp durdular annelerini 😔
pitircik2019 Zeynepcndr3 her ikisi de hatırlayacak yaşta üzgünüm 🥺 psikolojik destek aldirirlar umarım , çocuklara uygun bir dille anlatılmalı. Allah’ım acılarını dindirsin , inşallah çok çok güzel yerlere gelirler.
Zeynepcndr3 visneli_turtam Çok teşekkür ederiz canım benim Allah razı olsun 😔 amin inşallahh 🙏🏻 Gerçekten öyle hala şaka geliyo inanamıyoruz diyecek söz yok 😔