Çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum hep görüntüsü önümde bugün öğlenden beri benim için çok kötü bir gün ..
Halamın kızının düğünü oldu bugün öğlen gelin alma olucaktı ablası sağdıcım canım kuzenimle birlikte kuaför için sabah yola çıkmışlar saçları yapıldıktan sonra dönüş yolunda kaza oluyor Gelin olan küçük kuzenim hastanede hafif yaralı ama yanında yardım için giden 27 yaşındaki kuzenim iç kanamayla bugün vefat etti hala şoktayım çok kötüyüm dün kardeşleriyle güle oynaya duran kız bugün öldü ve toprağa bile verildi dün sıcak yatağındaydı bugün şuan bi kaç saat önce toprağın içine yattı görüntüsü aklımdan gitmiyor içim çok açıyor iki tane evladı eşi halamlar pert halde küçücük iki tane erkek çocuğu var dün düğünde habire annelerini öpüp durmuşlar anne seni özledik düğün ne zaman bitcek demişler bizim memlekette düğünler uzun sürer yoğun olur o yüzden bi kaç gün rahat vakit geçiremiyorlar resmen içlerini doğmuş gibi şimdi daha haberleri Bile yok oysa ki Nur yüzlü anneleri toprağın altında düğün evi oldu cenaze evi nerden bilebilirdi herkes şokta güzel dilaram nurlar içinde yat seni çok seviyorumm hep kalbimde olacaksın hep , çok içim yanıyor çok bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum veda bile edemeden gitti gencecik melek kuzenim 😓🌸♥️