icidisibiranne Çok çok üzüldüm başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun 😢
Beyninizikullanmakucretsizdir Zeynepcndr3 çok şükür birşey olmadı ama babam da 2 yıl önce bir kaza geçirdi. Akşam birkaç akrabamız vardı. Gülüp sohbet ettik resim çekildik sabahta babam işe gitti asansör boşluğuna düştü. Sağlam çıkması imkânsız gibiydi. Bir müddet yatalak kaldı ama şuan iyileşti. Hayat böyle tuhaf işte. Bir gün öncesinde gülerken sonraki saatlerde ne olacağını bilemiyorsun 😔
Zeynepcndr3 Beyninizikullanmakucretsizdir Sizlere de çok gelmiş geçmiş olsun canım benim keşke ölmeseydi bi gün iyileşip ayağa kalksaydı baban gibi dediğin gibi saniye de ne olacağı belli olmuyor :( çok zor çok allahım bi daha yaşatmasın sizlere de kaza 🙏🏻 Rabbim çocuklarını korusun herşeyden 🙏🏻 Çok tuhaf dün oynayan Gülen kadın şuan yok bugün ölüp hemen gömüldü o kadar hızlı ve ani oldu ki 😓 hala inanamıyoruz şaka geliyor keşke kimse ölmese çocuklar annesiz babasız kalmasa 😔
slkmsncemile Zeynepcndr3 Öncelikle huzur içinde uyusun… Ama maalesef hayatın gerçeği bu. Hatta bazen öyle bir gerçek ki en acı en kötü şekilde karşımıza çıkıyor. Ben öyle teselli lafları edemem. Gerçek ortada geri dönmeyecek. Önemli olan bundan sonra 2 çocuğun psikolojisi bence. Biraz dikkat gerektiriyor açıklarkende pedagog desteği almanız lazım. Kalanlara sabır diliyorum ❤
Zeynepcndr3 slkmsncemile Çok teşekkür ederim canım sağolun 🙏🏻 Evet öyle malesef en acı veren şey de bu zaten bir daha o yok bundan acısı da yoo kabullenmesi çok zor olucak allahım o çocukları hep korusun 😔 dediğiniz gibi olucak inşallah en iyi şekilde atlatılırlar diyecek söz yok sözün bittiği yerdeyiz 💗
Eslemervaela Rabbim rahmeti ile muamele etsin kabri nur kuran yoldasi olsun geride kalanlara da rabbim sabır ihsan eylesin 1 sn sonrasını bilmediğimiz bir ömür yasiyoruz rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin ölümünde inşallah inanın çok üzüldüm
Zeynepcndr3 Birdurummuvar çok teşekkür ederim canım hepsi baygınlık geçirdi çok kötüler çok düğün evi cenaze evine döndü bir anda çok ani hayat 😔😔
Beyninizikullanmakucretsizdir Zeynepcndr3 bol bol dua edin Rabb’im hesabını kolaylaştırır İnşaAllah, evlatlarına ve sizlere sabır versin.
Maman Zeynepcndr3 Ayyyyyyy canım benim çok üzüldüm Rabbim geride kalanlara sabır versin , ölen toprağın altında kalanlarda üstünde çürüyor resmen böyle genç yaşta . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 Eşine çocuklarına annesine babasına dayanma gücü versin 🙏
Zeynepcndr3 Maman Allah razı olsun canım benim çok sağolun 🙏🏻 Amin inşallahh rabbim kalanlara güç sabır versin 😔🙏🏻
eymennmom- Zeynepcndr3 Allah rahmet eylesin. Erken Ölüm en acısı. Rabbim geride kalanlara sabır ve ömür versin 🥺🤲🏻
Anne980 Zeynepcndr3 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim sabır versin geride kalanlara. Başınız sağolsun 🙏🏼