slkmsncemile Zeynepcndr3 Öncelikle huzur içinde uyusun… Ama maalesef hayatın gerçeği bu. Hatta bazen öyle bir gerçek ki en acı en kötü şekilde karşımıza çıkıyor. Ben öyle teselli lafları edemem. Gerçek ortada geri dönmeyecek. Önemli olan bundan sonra 2 çocuğun psikolojisi bence. Biraz dikkat gerektiriyor açıklarkende pedagog desteği almanız lazım. Kalanlara sabır diliyorum ❤
Zeynepcndr3 slkmsncemile Çok teşekkür ederim canım sağolun 🙏🏻 Evet öyle malesef en acı veren şey de bu zaten bir daha o yok bundan acısı da yoo kabullenmesi çok zor olucak allahım o çocukları hep korusun 😔 dediğiniz gibi olucak inşallah en iyi şekilde atlatılırlar diyecek söz yok sözün bittiği yerdeyiz 💗
Eslemervaela Rabbim rahmeti ile muamele etsin kabri nur kuran yoldasi olsun geride kalanlara da rabbim sabır ihsan eylesin 1 sn sonrasını bilmediğimiz bir ömür yasiyoruz rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin ölümünde inşallah inanın çok üzüldüm
Zeynepcndr3 Birdurummuvar çok teşekkür ederim canım hepsi baygınlık geçirdi çok kötüler çok düğün evi cenaze evine döndü bir anda çok ani hayat 😔😔
Zeynepcndr3 Beyninizikullanmakucretsizdir Sizlere de çok gelmiş geçmiş olsun canım benim keşke ölmeseydi bi gün iyileşip ayağa kalksaydı baban gibi dediğin gibi saniye de ne olacağı belli olmuyor :( çok zor çok allahım bi daha yaşatmasın sizlere de kaza 🙏🏻 Rabbim çocuklarını korusun herşeyden 🙏🏻 Çok tuhaf dün oynayan Gülen kadın şuan yok bugün ölüp hemen gömüldü o kadar hızlı ve ani oldu ki 😓 hala inanamıyoruz şaka geliyor keşke kimse ölmese çocuklar annesiz babasız kalmasa 😔
Beyninizikullanmakucretsizdir Zeynepcndr3 bol bol dua edin Rabb’im hesabını kolaylaştırır İnşaAllah, evlatlarına ve sizlere sabır versin.
Maman Zeynepcndr3 Ayyyyyyy canım benim çok üzüldüm Rabbim geride kalanlara sabır versin , ölen toprağın altında kalanlarda üstünde çürüyor resmen böyle genç yaşta . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 Eşine çocuklarına annesine babasına dayanma gücü versin 🙏
Zeynepcndr3 Maman Allah razı olsun canım benim çok sağolun 🙏🏻 Amin inşallahh rabbim kalanlara güç sabır versin 😔🙏🏻
eymennmom- Zeynepcndr3 Allah rahmet eylesin. Erken Ölüm en acısı. Rabbim geride kalanlara sabır ve ömür versin 🥺🤲🏻
Anne980 Zeynepcndr3 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim sabır versin geride kalanlara. Başınız sağolsun 🙏🏼
Znpmd Zeynepcndr3 çok üzüldüm okurken gözlerim doldu, mekanı cennet olsun ailesi sizlerin de Allah yardımcınız olsun, çok büyük bir acı. Allah acınızı hafifletsin. Yattığı yerde huzurlu olsun inşallah.çok üzüldüm ancak dua edebiliyorum keşke fazlası gelse elimizden.
Zeynepcndr3 Znpmd Allah razı olsun canım duanız yeter 🙏🏻 Çok sağolun Allah sabır versin diyecek sözüm yok gözümün önünden gitmiyo gülüşü sesi görüntüsü bir daha olmayacak çocukları yıllar sonra hatırlamıycsk bile bugünü hepsi çok acı 😔 allahım mekanını cennet eylesin meleğimin sözün bittiği yerdeyiz ..
visneli_turtam Zeynepcndr3 gözlerim doldu😢işte heran herşey olabiliyor malesef, Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun, Rabbim size ve ailesine bol bol sabır versin, sözün bittiği yer . Yavruları için ayrı bir üzüldüm 😔😔
Zeynepcndr3 visneli_turtam Çok teşekkür ederiz canım benim Allah razı olsun 😔 amin inşallahh 🙏🏻 Gerçekten öyle hala şaka geliyo inanamıyoruz diyecek söz yok 😔
pitircik2019 Zeynepcndr3 başınız sağolsun 🥺 çok üzüldüm. En çok da geri kalan evlatlarına , kaç yasindalar. Anneyi hep hatırlarlar mi ? 🥺🥺
Zeynepcndr3 pitircik2019 Çok sağol canım Allah razı olsun 🙏🏻 Biri hatırlayacak yaşta 7 yaşında diğeri 3 anca o ilerde hatırlamıycak malesef :( annelerine çok düşkünlerdi dün düğünde sarılıp durmuşlar anne seni çok özledik diyip 🥺 sanki veda gibi öpüp durdular annelerini 😔
2-prensannesi Zeynepcndr3 başınız sağolsun okurken üzüldüm benimde iki oğlum var bazen tüm gün boyunca yerlerinde durmuyorlar kızıyorum gidin odanızda oynayın biraz diyorum bazen yorgunluktan gözüm ikisinide görmüyor az zaman geçtikten sonra yanlarına gidiyorum sıkı sıkı sarılıyorum özür diliyorum ama bu postunuz beni benden aldı Rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah 🥺
Zeynepcndr3 2-prensannesi Amin inşallah canım benim çok sağolun 😔🙏🏻 Onlara çocuklarımıza her zaman sıkı sıkı sarılalım 🥺 hayat o kadar anlık ki keşke çocuklar anneler hep yaşasa içim yanıyor onlara gidene ayrı kalana ayrı yanıyor insan :(