minderbob slkmsncemile o zaten yasak da türk adını da tek başına koyamazsınız İngiliz fransız alman gibi millet adları yasak. Bu yüzden türker türkan türkay gibi eklemeler yapılıyor.
hunilimomm slkmsncemile murat kutay koy aşkım 😂😂Kutay da öz Türkçe bı isim yanlis bilmiyosam ama Kayra da favorim
slkmsncemile hunilimomm aşkım kutay olmaz. Hem çok var hemde bir tane dolandırıcı var sülalede adı kutay dkdkdkdkdk
Polly_ana slkmsncemile seçeneklerden Murat Kayra yi seciyorum. Öneri olarakta Murat Uygar uyumlu geldi bana 🌸
slkmsncemile Barbekusos ben çok okaydim Tunga ya. Ama eşim alper koymayacaksak ilk ismini anlamı yok dedi 🤣
_The_ANA_ slkmsncemile Seçenekleri beğenemedim anlamları sebebiyle. Öneri olarak Arıkan, Berkin, Bumin, Erkin, Ertuğ isimlerini söyleyebilirim.
slkmsncemile _The_ANA_ Kayra ve Alaz tanrı ismi olduğu için olabilir. Kızım Umay oda tanrıça adı. Bumin olabilir ama diğerleri cıks.
papatyacicegi Bilge Kağan koy bence çok güzel canım benim ilk kızım oldu inci koydum ikinci erkek olursa (henüz düşünmüyorum) Bilge Kağan olcak