slkmsncemile arcanilay Mert. Aslında ben ölen abisinin adını koymak istedim, kayınvalidem kaldıramam dedi olmaz dedi abisinin adıda Mertol. Anam yok deyince kocam başladı o zaman Mert koyalım dmdkdmd
slkmsncemile Dondurmalikahve omaşşş Türk dkdkdkd bende oluyor dedim ama arkadaş olmuyor dedi baktım yine tüm gece bulamadım bir şey…
Dondurmalikahve slkmsncemile Hehhe işte burda Bende severim türkçe isimleri bu yüzden Alp Arslan koydum oğluma
Gryffindor Çok yardımı dokunmaz belki ama Pamir, Teoman, Sencer isimleri nedense hoşuma gidiyor 😃 ankette ise en çok Murat Kayra hoşuma gitti
slkmsncemile Gryffindor teoman çok güzel. Ama kocam teoman sapık diyip beğenmedi. Biz neleri eledik ne bahanelerle bilsen. Kocamın derdi kendi adını kakalamak araya. Ben izin verir miyim dkdldldödöd
cahillesohbetikestim slkmsncemile oğlanlara her gün okuyorum yavrum ben onları istediği kadar kaldırsın unutmadık unutturmayacağız 🇹🇷
Gryffindor slkmsncemile Ahahaha sapık mı 😃 eee öyle her ismi bir bahaneyle elerse işin zor. Her isimde kötü örnek var sonuçta 😃 o sırada kendi adının coşkun olması yok mu 😃
slkmsncemile Gryffindor Mert aşko ya dkdödld coşkun olsa bahaneyi şlakksss yapıştırırdım. Teoman sapık ama karısı hunharca dinliyor hatta sevgililik zamanı akşam eve bırakırken keko gibi camdan bağıra bağıra söylerdim 🤣
Gryffindor slkmsncemile 😃😃😃 ben de bir gün kızım olursa Bihter koyarım demiştim kesinlikle koydurtmam kızımla dalga geçerler diyor. Bu isim işi hakikaten çok sıkıntılı 😃
slkmsncemile Gryffindor bihterin nesi varmış yaaaa dkslsmsms ben dalgasına Hürrem koyalım dediydim , elin süleymanına yedirtmem kızımı demişti xkxmxlx
Gryffindor slkmsncemile Adı çıkmış işte 😃 çocuk büyüyecek de okula başlayacak da Bihterle dalga geçilecek. Gerçi ülkede hala ölüm yıldönümünde Bihteri ananlar var 😃