qwerty2 slkmsncemile Adal Baturalp Gökalp Akın Alp - Alpay İlbey İber Alptekin Ay ne çok beğendiğim isim varmış öztürkçe konusunda çok emin değilim ama öyle olması lazım. Adıyla sağlıkla gelsin, yiğit olsun inşallah 🥰
slkmsncemile qwerty2 vatana millete ailesine hayır getirsin yavrum. Hep gülsün yüzü mutlu olsun sağlığı eksik olmasın isminide seçtirirdim ama kimlik çıkarmak zorunlu dldldlld
slkmsncemile Zeynepp054 hoş ama bilmiyorum Türk çok hoşuma gitti diyemi ama başta Alazdan emindim. Dedim okay yani e Kayra ya da bakalım falan yine beğeniyordum. Türk dedim bir anlık. Türk kaldı kocam ırk diyor manyak mısın diyor dkdldlf
delirmeceler slkmsncemile bende oğluma noyan adını koydum baş komutan demek bence murat alaz güzel ve söyleniş olarakta sıralı geliyor uyumlu kayra tek başına güzel ama murat la birleşince zorlama gibi oluyor türk ismi soyad gibi duruyor
slkmsncemile Deletedmom_65 aybarsa baktık ama çok hoşumuza gitti denilemez. Biz sesli deneme yaparak isimleri onaylıyoruz dldödödöd
theAna slkmsncemile Türk soy isim gibi duruyor o yönden de düşünün derim. Diğer iki isimde güzel bence uyumlu olmuş.
asrinhatasi slkmsncemile benim de oğlumun adı Tuğrul ama Murat Tuğrul pek olmadı sanki yine de fikir olsun.
Marasmom- slkmsncemile benim en merak ettiğim şey ilk çocuktan sonra 2. Ye nasıl cesaret ettiniz 😄 28 günlük bebeğim var kedi yavrusu bile bulsam almam bu saatten sonra
slkmsncemile Marasmom- taşınınca kedide düşünüyorum 🤣 cesaret etmedim aşkım bir baktım 21 haftalık hamileyim dmdösödödmd
asrinhatasi slkmsncemile yok be ağır değil bence. Bana da ağır isim demişlerdi ama alışkanlık sanırım bebekte normal geliyor şu an 😂
Deletedmom_65 slkmsncemile diriliş Ertuğrul’u izlediyseniz bamsinin oğlu ismi Aybars ordan aklıma geldi tabi siz bilirsiniz 😂
slkmsncemile Deletedmom_65 aşkım bizim evde televizyon çok izlenmiyor. İzlenen de youtube netflix Disney hbo Amazon falan. Onlarında hepsini yine izlemiyoruz. Bunların dışında sadece belgesel açık dmdldld