slkmsncemile Bu arada kayınbabam kendi isminden vazgeçip soyadımız Sakarya diye Vatan Millet Sakarya olsun dedi. Bizden ilerde Tengri biz Menen Sakarya falan çıkabilir. Çok tehlikeli bir sülaleyiz…
Deletedmom_116 Murat Alp Sakarya bence güzel oldu. Hem Öztürkçe hemde yiğit kahraman cesur demek. :) Söylenişi de ahenkli. Okurken de göz tırmalamıyor.
slkmsncemile Zeynepp054 hoş ama bilmiyorum Türk çok hoşuma gitti diyemi ama başta Alazdan emindim. Dedim okay yani e Kayra ya da bakalım falan yine beğeniyordum. Türk dedim bir anlık. Türk kaldı kocam ırk diyor manyak mısın diyor dkdldlf
qwerty2 slkmsncemile Adal Baturalp Gökalp Akın Alp - Alpay İlbey İber Alptekin Ay ne çok beğendiğim isim varmış öztürkçe konusunda çok emin değilim ama öyle olması lazım. Adıyla sağlıkla gelsin, yiğit olsun inşallah 🥰
slkmsncemile qwerty2 vatana millete ailesine hayır getirsin yavrum. Hep gülsün yüzü mutlu olsun sağlığı eksik olmasın isminide seçtirirdim ama kimlik çıkarmak zorunlu dldldlld
delirmeceler slkmsncemile bende oğluma noyan adını koydum baş komutan demek bence murat alaz güzel ve söyleniş olarakta sıralı geliyor uyumlu kayra tek başına güzel ama murat la birleşince zorlama gibi oluyor türk ismi soyad gibi duruyor
slkmsncemile Deletedmom_65 aybarsa baktık ama çok hoşumuza gitti denilemez. Biz sesli deneme yaparak isimleri onaylıyoruz dldödödöd
theAna slkmsncemile Türk soy isim gibi duruyor o yönden de düşünün derim. Diğer iki isimde güzel bence uyumlu olmuş.
asrinhatasi slkmsncemile benim de oğlumun adı Tuğrul ama Murat Tuğrul pek olmadı sanki yine de fikir olsun.
Marasmom- slkmsncemile benim en merak ettiğim şey ilk çocuktan sonra 2. Ye nasıl cesaret ettiniz 😄 28 günlük bebeğim var kedi yavrusu bile bulsam almam bu saatten sonra
slkmsncemile Marasmom- taşınınca kedide düşünüyorum 🤣 cesaret etmedim aşkım bir baktım 21 haftalık hamileyim dmdösödödmd