Pocikanne bakım evi dünyanın en kötü yeri değil, profesyonel sağlık hizmeti sunulan tertemiz bakım evleri var, araştırıp doğru yeri bulduktan sonra neden olmasın. elbette kötü bakım yapılan yerler de var her sahada olduğu gibi ama araştırılıp düzgün bir yer bulunursa eğer size de babanıza da iyi gelebilir. onu sokağa atıyormuşsunuz yapayalnız bırakıyormuşsunuz gibi vicdan yapmanıza da gerek yok bence, bakımının iyi yapılacağından emin olduğunuz, düzenli ziyarete gittiğiniz bi yer bulun. elinizi onun üzerinden çekmediğinizi kuruma, çalışanlara bakım verenlere belli edin. Üst soyumuza karşı elbette sorumluluklarımız var ama sizin dünyaya gelmesine vesile olduğunuz alt soyunuz kendi evladınız var, Sorumluluğunuzn büyük kısmı onda. Ama siz yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla duygusal sıkça da vicdan muhasebesi yapan birisiniz, bakım evine verdikten sonra vicdan azabı çekip uyuyamayacaksanız hiç bu yola girmeyin bence bu şekilde devam etsin. İyisiyle kötüsüyle yanımda dersiniz daha rahat edersiniz . Çünkü temelde sizin ve babanızın huzurlu olması önemli karar aşamasında.
Ancak Ben olsam üzgünüm ama bana çok zor gelirdi, işe başladığın için bebeğini bakıcıya verdiğini düşün, bi yönden benzer riskleri alıyorsun ki bilmşyırum evlat bambaşka bi kavram, burda birçok anne buna mecbur kalıyor 3 kuruş için o yüzden olayı dramatize etmeden hedefe, en iyi seçeneğe doğru gitmek lazım, ben kendim evde bakmak yerine başka imkanlar sunup sağlıkla yaşamına devam etmesini sağlardım.
Ama ağır ve zor bir sınav Allah yardımcınız olsun..
ha şu da aklıma geldi maddi manevi babanızın bakımını bölüşebileceğiniz biri varsa eğer onunla da paslaşarak devam edebilirsiniz bakım yurduna vermeden önce. O da denenebilir ama tabi öyle biri varsa.